Appartement te koop in Oostende

Omschrijving

Hotelkamer te OOSTENDE met gunstig rendement!

Zoekt u een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid met de optie om er zelf ook van te genieten? Overweeg dan deze hotelkamer in de Koningin Der Badsteden: Oostende!
Deze tweepersoonskamer vindt u op de 7de verdieping in het Mercure hotel. Mercure is een onderdeel van de Accorhotelgroep met een uitgebreid portfolio van meer dan 5.100 eigendommen die meer dan 40 merken beslaan in 110 landen. Dit 4-sterrenhotel staat hoog in de ranking van boutique-hotels in Oostende.

Deze aankoop betreft een hotelkamer op erfpacht, waarbij een professioneel team zorgt voor de verhuur. U geniet van een deel van de exploitatieopbrengsten, die u elk kwartaal ontvangt, en betaalt een jaarlijkse erfpachtcanon die fiscaal aftrekbaar is. Buiten het toeristische hoogseizoen heeft u de mogelijkheid om op vooraf vastgestelde tijden gebruik te maken van uw kamer, of een gelijkwaardige kamer.

Het hotel is ideaal gelegen in de levendige badplaats met het strand, casino en winkelstraten op minder dan 250 meter afstand. Oostende biedt meer dan alleen dit; geniet van de vele restaurants, bars en winkels, evenals culturele hoogtepunten zoals de Sint Petrus kerk, Fort Napoleon en het Mercator schip, alle op loopafstand.

De hotelkamers zijn modern en comfortabel ingericht met faciliteiten zoals een koelkast, kluisje, flatscreen tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, en airconditioning. Het hotelrestaurant serveert seizoensgebonden gerechten en in de loungebar kunt u ontspannen met vrienden, familie of collega's. Gratis wifi is beschikbaar in het hele hotel.

Dit hotel heeft een historie van goede bezettingsgraden en opbrengsten; uw aandeel kan tot 5% rendement opleveren.

Investeer zorgeloos in een eigendom aan de kust en geniet tegelijkertijd van de voordelen.

De kamer is uitgerust met:
- Modern ingerichte badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet
- Bureau met 2 stoelen
- Kledingkast
- Laptopkluis

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Nieuw gebouw
Nee

Indeling

Aantal slaapkamers
0
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee
Locatie
Leopold II-laan 20, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast