Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

EPC-label CEPCC
87
2
1
Omschrijving

Op te frissen woonappartement in hartje Oostende nabij de Albert-I Promenade en het Wapenplein!

Wilt u het bruisend hart van de stad Oostende ontdekken? Houdt u van winkelen, restaurantjes ontdekken, wandelen op de strekdam of kuieren langsheen de Visserskaai? Fan van het openbaar vervoer? Dan kan dit appartement op wandelafstand van het centraal station van Oostende misschien wel een opportuniteit voor u zijn!

Ruim op te frissen 2-slaapkamerappartement (bewoonbare opp: 87 m²) gelegen in een kleine residentie met 3 appartementen. Bestaande op heden uit een afzonderlijke woonkamer afgewerkt met een laminaat op de ondergrond. Afzonderlijke functionele keuken voorzien van een koelkast, keramische kookplaat en dampkap. Vernieuwde gaswandketel. Badkamer met ligbad, lavabomeubel en afzonderlijk toilet. Op heden zijn er 2 slaapkamers voorzien waarvan één uitgeeft aan de rustige achterzijde. Volwaardige en ruime slaapkamers. Er is mogelijkheid om een 3e binnenkamer te creëren in de ruime inkomhal. Mogelijkheid om extra berging te maken.

Er werden reeds grote werken in het appartement uitgevoerd zo werd recentelijk de verwarmingsketel en de ramen vernieuwd (hoogrendementsbeglazing in wit PVC schrijnwerk). In het gebouw zelf wordt de inkomhal nog volledig vernieuwd (reeds betaald door de verkoper). Blanco keuring elektriciteit! Gunstig EPC. Privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs.

Het appartement bevindt zich in een kleine residentie zonder lift waardoor de algemene onkosten minimaal zijn! Kortom, dit appartement in Oostende is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruime woning met twee slaapkamers en een gezellig terras. Met zijn bouwjaar uit 1950 en charmante afwerking, biedt het appartement een unieke sfeer. De energiezuinigheid en gunstige ligging maken het plaatje compleet.

Financieel

Kadastraal inkomen
490 €
Kadastrale info
1ste afdeling
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
87 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
1.557 m²; 1.476 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Parlofoon
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
239
EPC-label
C
Unieke code EPC
20231010-0003010534-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Brabantstraat 8, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast