Appartement te koop in Oostende

Omschrijving

Nieuwbouw hoek-app op de hoogste verdieping en met fantastisch panoramisch zicht . Assistentiewoning met prachtig zeezicht en aan de Zuidwest kant gelegen

Deze nieuwbouw parel is voor mensen die van een zorgzame oude dag wensen te genieten !

Het bevat living in parket met vele ramen en keuken afgewerkt composiet werkblad. Tevens is er een prachtig zonneterras. Het zonneterras biedt zowel een subliem zicht op zee en ook op het hinterland. Ook is er een ruime slaapkamer en badkamer. Tevens is er nog een ruime berging geschikt om oa wasmachine en droogkast te plaatsen.


De gangen in deze residentie zijn aangenaam breed en is tevens natuurlijk licht. Bovendien is deze residentie uitgerust met 2 supersnelle grote Kone liften. Is er tevens een grote fietsenberging en kan tevens een overdekte standplaats bij gekocht worden.


Ook fantastisch is er een groot gemeenschappelijk zonneterras is als ontmoetingsplaats tussen de bewoners alsook een inside ontmoetingsplaats op de eerste verdieping .


De huidige eigenaar werkte alles mooi af (mooi geschilderd) . Volledig instapklaar dus. De dagvergoeding voor assistentie bedraagt 13 euro per dag . U wordt dus gediend ! Ook interessant app kan aangekocht worden aan het btw - regime van 12 % ook interessant voor beleggers . Intresten voor tweede woonst aftrekbaar tot het einde van het jaar !

Financieel

Gemeenschappelijke kosten (€/maand)
50 €
Beschikbaar vanaf
15-05-2021
Beschikbaarheid
Bij oplevering

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Type bebouwing
Gesloten

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
56
Locatie
Troonstraat 192, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast