Appartement te koop in Blankenberge met 1 slaapkamer

AEPCA
57
67
1
1
Omschrijving

Instapklaar appartement met terras en prachtig zicht op park in Blankenberge

Dit prachtig gesitueerde appartement bevindt zich in Residentie "Die Craene", een oase van rust op een vlot bereikbare locatie nabij het station en het bruisende centrum van Blankenberge. U geniet hier van alle voorzieningen in de directe omgeving: winkels, openbaar vervoer, scholen en meer. Dit maakt het appartement de ideale thuisbasis voor wie een combinatie zoekt van rust en stedelijk gemak.

Bij aankomst brengt de lift u naar de eerste verdieping, waar u binnenkomt in een ruime, lichtrijke woonkamer. Van hieruit heeft u directe toegang tot een heerlijk zuidwestelijk georiënteerd terras dat uitkijkt over het groene park ‘Die Craene’. Dit terras biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl u toch in het hart van de stad bent. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de moderne open keuken, volledig uitgerust met de nodige toestellen en voorzien van al het hedendaags comfort.

Via de nachthal, die uitgerust is met een gastentoilet en een praktische berging met wasvoorzieningen, bereikt u de ruime slaapkamer. De badkamer is modern en stijlvol afgewerkt, met een wastafel en een douche. Alles in dit appartement ademt comfort en functionaliteit. Daarnaast beschikt het gebouw over een gemeenschappelijke fietsenberging in de kelder, wat een extra troef is voor wie graag de fiets gebruikt om de omgeving te verkennen.

Het appartement is volledig instapklaar en uitstekend onderhouden. Hoogrendementsglas, centrale verwarming op aardgas en een conform gekeurde elektrische installatie dragen bij aan het comfort en de energiezuinigheid. Dankzij de dakisolatie en andere energiebesparende maatregelen behaalt dit appartement een energielabel A, met een laag verbruik van slechts 79 kWh/m². Het appartement wordt tevens ook gemeubeld aangeboden.

Dit is een unieke kans om te wonen in een rustig en groen kader, met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Laat u verrassen door de harmonie tussen modern wooncomfort en een prachtig uitzicht over het park. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezoek!

Financieel

Kadastraal inkomen
680 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
57 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
67 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer
12 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
79
EPC-label
A
Unieke code EPC
3.404.878

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Kerkstraat 436, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast