Appartement te koop in Blankenberge met 3 slaapkamers

BEPCB
108
120
3
Omschrijving

Uniek, energiezuinig appartement met drie slaapkamers en parkeergelegenheid in Blankenberge

Welkom in residentie Zeebos, waar luxe, comfort en energie-efficiëntie samenkomen. Dit ruime, energiezuinige drieslaapkamerappartement bevindt zich op de eerste verdieping van een prestigieus gebouw, gelegen in een rustige en groene wijk. Met een oppervlakte van maar liefst 108 m² biedt deze woonst alle ruimte en rust die u nodig heeft.

Bij binnenkomst via de royale inkomhal valt meteen de ruimte op. Hier is voldoende plaats voor een vestiaire, een gastentoilet en handige bergruimte. Vanuit de hal komt u in de lichtrijke woonkamer, waar de grote raampartijen en de zuidelijke oriëntatie zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De open keuken, volledig uitgerust met moderne toestellen, vormt het hart van deze ruimte en nodigt uit tot gezellige avonden met vrienden en familie.

De badkamer is voorzien van alle comfort: een ligbad, dubbele wastafel en een brede inloopdouche maken deze ruimte compleet. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met directe toegang tot het achtergelegen, riante terras. Hier kunt u in alle rust genieten van de buitenlucht.

Extra opbergruimte is voorzien dankzij een handige kelderberging op de -1 verdieping. Voor fietsen is er een gemeenschappelijke fietsenstalling beschikbaar. Bovendien is er de mogelijkheid tot de aankoop van een ruime garagebox binnen de residentie, tegen meerprijs.

Of u nu op zoek bent naar een vaste verblijfplaats, een tweede woning aan de kust, of een rendabele investering, dit appartement heeft het allemaal. Plan vandaag nog uw bezoek en ontdek dit unieke aanbod zelf!

Financieel

Kadastraal inkomen
1.232 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
108 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
118
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.408.139

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Maurice Devriendtlaan 4, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast