Huis te koop in Blankenberge met 3 slaapkamers

DEPCD
188
217
3
1
Omschrijving

Ruime gezinswoning met tuin en garage in rustige wijk te Blankenberge

In de rustige Rerum Novarumstraat 38 te Blankenberge vindt u deze ruime rijwoning, ideaal gelegen op wandel- en fietsafstand van het levendige stadscentrum. In de nabije omgeving bevinden zich diverse voorzieningen zoals een apotheek, bakkerij en slagerij, wat het dagelijkse leven extra comfortabel maakt.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in een ruime inkomhal, uitgerust met een gastentoilet. Vanuit deze hal heeft u toegang tot zowel de kelder als de lichtrijke woonkamer. Deze gezellige leefruimte beschikt over een sfeervolle gashaard, ideaal voor ontspannen avonden. Aansluitend vindt u de praktische keuken, die verbonden is met een handige berg- en wasplaats. Verder biedt de gelijkvloerse verdieping een grote veranda, waar u kunt genieten van het zicht op de zonnige stadstuin, die de hele dag zonlicht ontvangt. Achteraan de tuin bevindt zich een polyvalente ruimte die kan dienen als berging, atelier of hobbykamer.

De eerste verdieping herbergt twee royale slaapkamers, een kinderkamer of bureau, en een handige berging. De zeer ruime badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine en twee wastafels, met daarnaast een tweede toilet op de hal. Via een valluik bereikt u de zolder, een unieke ruimte met mogelijkheden voor minstens drie tot vier extra kamers.

De woning is voorzien van hoogrendementsglas en rolluiken, wat bijdraagt aan het wooncomfort en de energie-efficiëntie. Voor wie zich zorgen maakt over parkeerproblemen, is er de mogelijkheid om een droge, afgesloten garagebox te verwerven in de nabijgelegen Willem Tellstraat 65, op slechts 150 meter van de woning.

Samenvattend biedt deze woning niet alleen ruimte, comfort en licht, maar ook een zonnig perceel en een optionele parkeergarage. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek in!

Financieel

Kadastraal inkomen
1.080 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
188 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
217 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
8 m²; 23 m²; 14 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
330
EPC-label
D
Unieke code EPC
3.408.009

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Rerum Novarum straat 38, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast