Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label CEPCC
83
85
2
Omschrijving

Perfect instapklaar appartement met 2 slaapkamers in hartje Blankenberge

Dit schitterende appartement aan de Graaf Jansdijk 3 in Blankenberge biedt u de ideale combinatie van comfort, licht en ruimte. Gelegen op een toplocatie in het centrum, bevindt u zich op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer, winkels en het strand. Ideaal voor zowel vaste bewoning als een tweede verblijf of een uitstekende investering aan de kust.

Bij binnenkomst op de tweede etage betreedt u via de inkomhal de ruime woonkamer, die dankzij de grote raampartijen baadt in natuurlijk licht. De halfopen keuken is volledig uitgerust met onder meer een koelkast met vriesvak, een gasfornuis met dampkap, spoelbak en een oven. Verder in de inkomhal vindt u een apart gastentoilet, een handige vestiaire en een berging die zorgt voor extra opbergruimte. De vernieuwde badkamer is uitgerust met een moderne douchecabine, een wastafel en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

De twee ruime slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten en bieden volop ruimte voor persoonlijke inrichting. Eén van de slaapkamers verleent toegang tot het terras aan de achterzijde, waar u kan genieten van een rustige buitenruimte en toegang heeft tot een tweede berging.

Daarnaast beschikt u als eigenaar over een private kelderruimte, ideaal voor extra opslagmogelijkheden. Het appartement is momenteel verhuurd, maar wordt vrij van huurders bij het verlijden van de akte, wat u meteen de mogelijkheid geeft om dit prachtige pand in gebruik te nemen.

Financieel

Kadastraal inkomen
805 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
83 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
85 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
226
EPC-label
C
Unieke code EPC
in aanvraag

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Graaf Jansdijk 3, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast