Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
71
2
1
Omschrijving

Uniek 2 slpkapp met zicht op zee en elegante afwerking

Bent u op zoek naar een prachtig appartement aan de Belgische kust? Dit schitterende pand, gelegen op de zeedijk nabij de pier, biedt alles voor een zorgeloos verblijf. Met een toplocatie aan de promenade en direct aan het strand, geniet u dagelijks van een adembenemend uitzicht op zee. De recent vernieuwde terrassen en balustrades zorgen voor een prachtige lichtinval in de ruime, gezellige leefruimte, die naadloos overgaat in een moderne open keuken. Hier kookt u met zicht op de pier en de kustlijn, wat een unieke sfeer creëert.

Bij binnenkomst valt de ruime inkomhal meteen op, die toegang biedt tot alle vertrekken. De verzorgde badkamer is uitgerust met een douche en dubbele wastafel, en het afzonderlijke toilet biedt extra gemak. De twee royale slaapkamers komen uit op een zuidgericht balkon, perfect om in alle rust van de zon te genieten. Het appartement beschikt ook over een praktische kelder en bevindt zich op de vierde verdieping van een kleinere residentie, die dankzij de vernieuwde gevel en stijlvolle afwerking elegantie uitstraalt. Een perfecte combinatie van ligging, kwaliteit en comfort, die u zeker zelf moet komen ontdekken!

Verwarming: Individuele gasgeiser | EPC: 133 kWh/m² ~ UC: 0003346300-RES-1 ~ label B | Oppervlakte: +/- 71 m² (totale indicatieve oppervlakte op basis van EPC-attest) | Overstromingsgevoeligheid: P-Score: A (A0859/00A020), G-score: A (ID10307540) | Stedenbouwkundige inlichtingen: Woongebied, Vergund, Geen gerechtelijke of maatschappelijke maatregelen opgelegd, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning

Financieel

Kadastraal inkomen
951 €
Kadastrale info
PRIVATIEF DEEL# A4/L4/K4 appartement, 4e verdiepin
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
71 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Gemeubeld
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
133
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240822-0003346300-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Zeedijk 197, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast