Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
86
94
2
Omschrijving

Instapklaar twee slaapkamerappartement met dubbele staanplaats te Blankenberge

Ontdek dit prachtige appartement van 86 m², gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie aan de Koninginlaan 114 in Blankenberge. Dit appartement bevindt zich in een rustige eenrichtingsstraat, op een steenworp afstand van de zeedijk en het strand, en op korte wandelafstand van het bruisende stadscentrum.

Bij het betreden van de woning komen we terecht in een ruime inkomhal die ons leidt naar de lichtrijke woonkamer. Deze is voorzien van een stijlvolle parketvloer en grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht. Via het schuifraam heeft u toegang tot het zonnige balkon, waar u in alle rust kunt genieten van de buitenlucht. De vernieuwde open keuken, uitgerust met alle moderne comfort, vormt het hart van de leefruimte en biedt een vlotte interactie met de woonkamer, ideaal voor gezellige momenten met familie en vrienden.

Verder beschikt de inkomhal over een moderne badkamer met dubbele wastafel en ligbad, en een apart gastentoilet. De twee slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende plaats voor een comfortabel en rustgevend verblijf.

Met een gunstig EPC-label B en elektrische installaties die conform de wetgeving zijn gekeurd, biedt dit appartement u niet alleen stijl, maar ook energiezuinig wooncomfort. Als extra troef is er de mogelijkheid tot het aankopen van een dubbele staanplaats met een grote bijhorende berging binnen de residentie.

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement op een rustige maar centrale locatie? Dit appartement biedt zowel vaste bewoners als tweede verblijvers een unieke kans op een zorgeloos verblijf aan de kust. Plan vandaag nog uw bezoek en ontdek wat deze woning te bieden heeft!

Financieel

Kadastraal inkomen
949 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
86 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
94 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
121
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240831-0003352473-RES-1􀀟􀀛

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Koninginlaan 114, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast