Appartement te koop in Blankenberge

Omschrijving

Kwalitatief & luxueus wonen in centrum Blankenberge

Welkom bij Residentie Sable d'Or, een uniek nieuwbouwproject in het hart van Blankenberge. Dit prestigieuze project omvat 6 luxueuze appartementen en twee exclusieve penthouses, ontworpen met oog voor detail en comfort. Gelegen op een toplocatie, midden in het centrum van Blankenberge, biedt Residentie Sable D'Or de perfecte combinatie van hedendaags wooncomfort en de charme van het kustleven.

Elk appartement in Residentie Sable d'Or is zorgvuldig afgewerkt met duurzame materialen en oog voor esthetiek. De woonruimtes zijn ruim opgezet en voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De moderne keuken, uitgerust met hoogwaardige toestellen, en de stijlvolle badkamer bieden alle luxe die u wenst. Bovendien beschikken de penthouses over royale terrassen met een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Dit project legt een sterke focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie. De appartementen zijn voorzien van de nieuwste technologieën, zoals zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en isolerende beglazing, om het energieverbruik te minimaliseren. Dit maakt van dit eigendom niet alleen een comfortabele, maar ook een toekomstgerichte keuze.

Gelegen in het centrum van Blankenberge, biedt deze nieuwbouwresidentie een uitstekende locatie met tal van voorzieningen binnen handbereik. Van gezellige winkels en restaurants tot ontspanningsmogelijkheden aan het strand, alles is op loopafstand bereikbaar. Dit project biedt een unieke kans om te wonen in een dynamische omgeving die tegelijkertijd rust en comfort biedt.

Deze appartementen zijn meer dan een plek om te wonen; het is een investering in kwaliteit, comfort en een zorgeloze levensstijl aan de Belgische kust. Of u nu op zoek bent naar een permanente verblijfplaats of een luxueus tweede verblijf, dit project biedt alles wat u nodig heeft.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Residentie Sable d'Or en maak van uw woondroom werkelijkheid in het prachtige Blankenberge.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Locatie
Molenstraat, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast