Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
122
138
2
Omschrijving

Luxe appartement van 122m² met drie terrassen in Blankenberge

Aan de rustige M. Devriendtlaan 71 in Blankenberge bevindt zich een schitterend appartement in de prestigieuze residentie 'Royal Gardens'. Dit appartement, gelegen op de derde verdieping, biedt een unieke combinatie van ruimte, comfort en een subliem uitzicht. Aangezien het appartement zich op korte afstand van het bruisende centrum bevindt, blijft de rust gewaarborgd dankzij de strategische ligging.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u onmiddellijk verwelkomd door de stijlvolle inkomhal, voorzien van ingemaakte kasten die voor een praktische vestiaireruimte zorgen. Deze hal geeft verder toegang tot een ruime berging met maatkasten en aansluitingen voor een wasmachine, een gastentoilet, en een prachtig afgewerkte badkamer met een ligbad, douchecabine, wastafel en een tweede toilet. De hoogwaardige afwerking is overal zichtbaar, van de materialen tot de keuze van de inrichting.

De hal leidt verder naar de indrukwekkende woonkamer, die baadt in natuurlijk licht en is voorzien van een elegante parketvloer. De open keuken, uitgerust met nooit eerder gebruikte MIELE-toestellen, vormt het hart van de leefruimte en biedt een perfecte plek voor culinaire avonturen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot twee van de drie terrassen; één met een zonnige zuidelijke oriëntatie waar u de hele namiddag van de zon kunt genieten, en het andere met een adembenemend uitzicht op de duinen en de zee van Blankenberge.

De twee ruime slaapkamers, beide uitgerust met ingemaakte kasten, bieden comfort en luxe. De grootste slaapkamer heeft bovendien toegang tot het derde terras, waar u opnieuw kunt genieten van het prachtige zeezicht. Dit appartement is een ideale keuze voor zowel vaste bewoners als tweede verblijvers die op zoek zijn naar een combinatie van luxe en rust.

Met een gunstige EPC-waarde (label A) en conformiteit aan de AREI-regels voor elektrische installaties, biedt dit appartement niet alleen comfort maar ook energie-efficiëntie. Als extra troef is er de mogelijkheid om een inpandige garagebox aan te schaffen. Deze garage, met een uitzonderlijke diepte van 11,3 meter en een breedte van 3,1 meter, biedt meer dan voldoende ruimte voor uw voertuig en extra opslag.

Dit unieke appartement biedt een zeldzame kans om te genieten van de charme van Blankenberge in een luxueuze omgeving. Aarzel niet om een afspraak in te plannen en deze woonst met eigen ogen te bewonderen!

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
122 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
138 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
81
EPC-label
A
Unieke code EPC
3338965-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Maurice Devriendtlaan 71, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast