Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
75
77
2
Omschrijving

Tweeslaapkamer appartement in rustige residentie in Blankenberge

Dit appartement is gelegen in een rustige residentiële buurt van Blankenberge. Op wandelafstand van alle troeven en gezellige drukte die deze kuststad te bieden heeft. De Markt, Jachthaven en Zeedijk begeven zich op een steenworp van deze topper.

Eens we het appartement binnenkomen via de inkomhal krijgen we toegang tot de ruime woonkamer die enorm lichtrijk is. De woonkamer biedt toegang tot een aanpalende keuken. Deze laatste is voorzien van een koelkast, een kookplaat met dampkap, spoelbak en oven. De grote raampartijen zorgen ervoor dat het appartement veel natuurlijk zonlicht geniet. Verder leidt de inkomhal ons tot een apart gastentoilet en de badkamer. Deze bevat een ligbad, enkele wastafel en aansluiting voor wasmachine. Als laatste zijn er nog twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartementsgebouw. Eén van beide krijgt toegang tot het achtergelegen terras met extra bergruimte.

Als grote troeven naast de locatie van het appartement, verkrijgen we een uiterst gunstige EPC waarde, label B en is er een gemeenschappelijke fietsenstalling op de gelijkvloers verdieping van het gebouw.

Deze woonst is uiterst geschikt voor zowel vast bewoners alsook voor tweede verblijvers. Aarzel dus niet langer niet en leg onmiddellijk uw bezoek vast!

Financieel

Kadastraal inkomen
763 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
77 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
159
EPC-label
B
Unieke code EPC
3333578-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Mametstraat 14, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast