Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
112
2
1
Omschrijving

LUXUEUS / GARAGE

Luxueus afgewerkt appartement met prachtig zicht op de jachthaven, de zee en het hinterland.

Bij het binnenkomen van het appartement wordt u verrast door de ruime inkomhal die is afgewerkt een gepantserde inkomdeur, talrijke ingemaakte kasten en een glazen deur die u leidt naar de imposante leefruimte.

De leefruimte is afgewerkt met een marmeren vloer, sfeervolle verlichting en ingewerkte verwarmingselementen. De directe verbinding met het zonnig terras maakt het hier aangenaam vertoeven.

De zeer praktisch ingerichte keuken is afgewerkt met een stenen werkblad met veel werkruimte en bovendien is deze volledig omringd door kasten en voorzien van alle comfort. Er kan gebruik worden gemaakt van de keramische kookplaat, grillplaat, oven dubbele spoelbak, vaatwas, dampkap en de grote combi koelkast-diepvries.
De indrukwekkende nachthal leidt ons richting de 2 ruime slaapkamers en de polyvalente ruimte die dienst deed als bureau: ingericht met een kast als scheidingswand, maar vlot terug omvormbaar naar een afgesloten slaapkamer.

Via 1 van de slaapkampers & de polyvalente ruimte betreedt u het achterterras, hier kan u genieten van de ochtendzon met zicht op het centrum.

Alle slaapkamers zijn deels voorzien van vliegenramen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, dubbele lavabo en bijpassende kast en is afgewerkt met klassvolle mozaïektegeltjes.

Er is een gastentoilet in de inkomhal. Grote berging die is afgewerkt met een gootsteen, aansluiting voor de wasmachine en praktische legplanken.  

Over het ganse appartement vindt u ingebouwde kasten, kwalitatieve muziekboxen en talrijke stopcontacten. Zowel het voor- als achterterras zijn afgewerkt met bergkasten.

De verwarming is op gas met condenserende ketel alsook via elektrische convectoren. Het appartement beschikt over hoogrendementsglas, een blanco elektrisch keuringsattest, gunstig EPC (label B) en een privatieve kelderberging.

In het gebouw bevindt er zich een fietsenstalling en afvalcontainers. Mogelijkheid tot aankoop van garagebox op het gelijkvloers in het gebouw.

 

Financieel

Kadastraal inkomen
1.083 €
Kadastrale info
0727/00V000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
112 m²
Type dak
Plat dak

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
114
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.186.669

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Waterkasteelstraat 2, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast