Huis te koop in Blankenberge met 5 slaapkamers

EPC-label CEPCC
177
5
1
Omschrijving

5 SLPK + BUREAU / RUIM

Deze instapklare woning is centraal gelegen, doch in een rustige straat.  Vlak aan station, centrum en op een boogscheut van de zeedijk.

U betreedt deze woning via de aangename inkom, deze leidt u meteen naar de lichtrijke leefruimte met open keuken.  Mooie tegelvloer die doorloopt over de ganse benedenverdieping. De ruime leefkeuken waar het aangenaam vertoeven is met zicht op de koer is voorzien van alle modern comfort: gasvuur, oven, microgolfoven, frigo, diepvries met 3 lades.  In de berging naast de keuken staat de vaatwasmachine, deze praktische ruimte biedt veel opbergmogelijkheden.   Extra licht en natuurlijke verluchting via de koepel in het plat dak van de keuken. Via het grote schuifraam betreden we de gezellige ingerichte koer(+- 5m op 5m), deels met een afdak voorzien om optimaal te kunnen genieten in elke weersomstandigheid.  Verlichting en elektriciteit aanwezig buiten.  De benedenverdieping wordt verwarmd via vloerverwarming en/of radiatoren.  Op deze benedenverdieping is er een afzonderlijk toilet in de hall.

Op de tussenverdieping vinden we de badkamer, ingericht met een makkelijk te onderhouden tegelvloer en faience, voorzien van een ruime douche, ligbad, lavabomeubel met spiegelkast en handdoekradiator.  Ook hier is een aansluiting voorzien voor een wasmachine.  Natuurlijk lichtinval en verluchting in de badkamer.  Op dit verdiep is er ook een afzonderlijk toilet.

Op het eerste en de tweede verdiep zijn er telkens  2 ruime slaapkamers, deze vier slaapkamers zijn afgewerkt met een goed onderhouden laminaat vloer.  De slaapkamermeubelen blijven staan. Op de derde verdieping vindt u de 5de slaapkamer en een extra ruimte die perfect dienst kan doen als bureau of dressing.  Deze woning die gerenoveerd is in 2007 en biedt u  extra troeven zoals PVC-ramen, rolluiken, verwarming op gas met een condenserende ketel.

Voor wie houdt van een rustige buurt vlakbij het centrum is dit de woning bij uitstek.

 

Financieel

Kadastraal inkomen
740 €
Kadastrale info
0829/00T015
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
177 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
237
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.333.332

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Stationsstraat 30, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast