Appartement te koop in Blankenberge met 1 slaapkamer

EPC-label DEPCD
54
50
1
Omschrijving

Instapklaar appartement met havenzicht in Blankenberge

Dit charmante appartement, gelegen op de derde verdieping van de perfect onderhouden residentie "Duinendaele" in de Ijzerstraat 1 te Blankenberge, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een eerste woning of een zorgeloze investering. Deze residentie is ideaal gelegen naast de jachthaven, op slechts 200 meter van de zeedijk, en vlakbij de Markt en het bruisende stadscentrum.

Bij binnenkomst via de inkomhal, wordt u meteen verwelkomd in de lichte woonkamer die dankzij het grote schuifraam een adembenemend zicht biedt op de jachthaven en de zee. De woonkamer is voorzien van elektrische verwarming en een recent vernieuwde keuken, waardoor u kunt genieten van modern comfort in een sfeervolle omgeving. Het terras aan de voorzijde van het gebouw versterkt het prachtige uitzicht, waar u bij zonnige dagen heerlijk kunt ontspannen.

De badkamer is uitgerust met een douchecabine, toilet, wastafel wat zorgt voor extra gemak. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime slaapkamer die voldoende ruimte biedt voor een comfortabel verblijf.

Dit instapklare appartement is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een woning met een geweldige locatie en een prachtig uitzicht. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op en plan direct uw afspraak om dit pareltje met eigen ogen te bewonderen.

Financieel

Kadastraal inkomen
743 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
54 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
50 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
348
EPC-label
D
Unieke code EPC
3326619-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Ijzerstraat 1, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast