Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
84
104
2
1
Omschrijving

Prachtig doorlopend hoekappartement met zowel frontaal zeezicht als zicht op de polders

Dit doorlopende hoekappartement biedt een luxueuze en comfortabele leefomgeving met tal van voordelen. Gelegen op een gunstige locatie vlakbij het strand, openbaar vervoer (zowel trein als tram) en winkels, geniet je van een frontaal zeezicht met een prachtig panorama over de pier en de haven van Zeebrugge. Een ruim zongericht terras biedt een adembenemend uitzicht over de polders. De lichtrijke leefruimte, met grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen, sluit naadloos aan op een goed uitgeruste keuken ideaal voor culinaire activiteiten.

De badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een douche, en een apart toilet biedt extra gemak. Twee ruime slaapkamers, elk met directe toegang tot het zongerichte terras. Met drie ruime terrassen (waarvan ook één aan de keuken) is er volop gelegenheid voor ontspanning en kunt u op elk moment van de dag genieten van de zon.

Het appartement beschikt over diverse gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een tuin met zitbanken, en een fietsenberging voor veilige fietsopslag. Een privatieve berging op het gelijkvloers biedt extra opslagruimte, terwijl het wassalon in het gebouw tegen betaling kan worden gebruikt. Voor extra veiligheid is er een videointercomsysteem in het appartement en camerabewaking in het gebouw en garagecomplex. De collectieve gasverwarming zorgt voor een efficiënte en comfortabele temperatuurregeling. Tevens zijn er drie privatieve containers om het afval te sorteren.

Kortom, dit appartement combineert luxe, comfort en veiligheid met een uitzonderlijk uitzicht en een gunstige ligging, wat het leven aan de kust tot een ware beleving maakt.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
2.875 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
104 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
182
EPC-label
B
Unieke code EPC
20231218-0003078724-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
A RUZETTELAAN 183 1A6, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast