Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
131
141
2
Omschrijving

Luxueus nieuwbouwappartement met pracht zicht op centrale ligging te Blankenberge

Dit prachtig hoekappartement treffen we in de nieuwe residentie "De Blankaard", gesitueerd in de gegeerde Leopoldstraat te Blankenberge. Vlak aan het stadscentrum, aan de jachthaven, de zeedijk en het strand.

Het appartement van maar liefst 131 m² werd met luxueuze en kwalitatief hoogstaande materialen afgewerkt en biedt een combinatie van stijl en comfort aan de bewoner. Uiteraard vinden we er een uiterst gunstige EPC waarde, conforme elektrische installaties, thermische en akoestische isolatie hetgeen resulteert in een uiterst aantrekkelijk voorstel.

We betreden deze topper op de eerste verdieping via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet die ons verder leiden tot de grote, lichtrijke woonkamer. Deze woonkamer werd voorzien van een prachtig uitgeruste keuken (met bijhorende berging) die een ware eye- catcher betreft. Met z'n Miele installaties en moderne uitstraling werden ook hier stijl en comfort gecombineerd, hetgeen zal resulteren in een unieke kookervaring. De zuidwestelijke oriëntatie van het aanpalende terras biedt naast z'n fantastische uitzicht ook een mooie zonne-oriëntatie.

Aan de achterzijde van het appartement begeven zich twee, ruime slaapkamers die werden afgewerkt met ingemaakte maatkasten en parket. De luxueuze badkamer met dubbele wastafel, een ruime inloopdouche en een toilet waarborgt de stijl van het appartement.

Extra troeven vinden we terug in de privatieve kelderberging en de gemeenschappelijke fietsenberging met fietslift waar er twee fietshaken voor het appartement worden vrijgehouden.

Aarzel niet langer en plan uw bezoek alvast in om kans te maken op deze topper!

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
131 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
141 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Comfort

Airconditioning
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
33
EPC-label
A
Unieke code EPC
31004-G-OMV_2018104917/EP16647/A001/D01/SD004

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Leopoldstraat 44, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast