Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
110
175
2
Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte duplex met 4 terrassen in Blankenberge

Dit unieke duplexappartement, gelegen op een schitterende locatie in Blankenberge, biedt adembenemende uitzichten op zee, haven en hinterland vanaf verschillende ruime terrassen.

Bij binnenkomst op de vijfde verdieping van deze kleinschalige residentie, leidt een vestiairewand ons direct naar de aangename, lichte leefruimte. Deze is opgedeeld in een gezellige living met gashaard en toegang tot een eerste terras met uitzicht over de markt, een eetruimte en een open, volledig uitgeruste keuken met toegang tot een tweede terras. Op dezelfde verdieping vinden we ook het aparte gastentoilet en een eerste ruime slaapkamer met ingebouwde kasten. Deze laatste heeft privatieve toegang tot een derde terras en een badkamer met douche en wastafelmeubel.

De tweede verdieping herbergt de tweede ruime slaapkamer, eveneens voorzien van een ingebouwde kastenwand en een en-suite badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, en een apart toilet en aparte bergruimte met wasvoorziening. Het uitzonderlijk grote dakterras (54m²) biedt schitterende vergezichten richting de jachthaven, zee en het hinterland.

Dit hoogwaardig afgewerkte duplexappartement is een unieke kans voor zowel de vaste bewoner als de tweede verblijver die wil genieten van alles wat deze bruisende badstad te bieden heeft. Uiteraard wordt er verwarmd via CV op aardgas, is de elektriciteit conform gekeurd en treffen we een uiterst gunstige EPC waarde. Als kers op de taart treffen we een gemeenschappelijke fietsenberging op de gelijkvloerse verdieping en is er een mogelijkheid tot aankoop van een staanplaats net tegenover de residentie!

Financieel

Kadastraal inkomen
1.356 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
175 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
184
EPC-label
B
Unieke code EPC
3183248-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
De Smet de Naeyerlaan 6, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast