Appartement te koop in Blankenberge

Omschrijving

Kleinschalig nieuwbouwproject te Uitkerke

Gelegen aan de Kerkstraat 247 in Blankenberge, biedt Residentie Raphael een unieke kans voor diegenen die willen genieten van de dynamiek van de stad gecombineerd met de rust van een residentiële omgeving. Deze nieuwbouwresidentie bevindt zich op wandelafstand van zowel het strand als het bruisende stadscentrum, waar u tal van winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden vindt. De centrale ligging zorgt ervoor dat alles wat u nodig heeft binnen handbereik is, van openbaar vervoer tot culturele bezienswaardigheden.

Residentie Raphael staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De appartementen zijn voorzien van de meest moderne technieken en materialen, wat resulteert in een hoog wooncomfort. Elke woonunit beschikt over ruime, lichtrijke kamers die volledig naar eigen stijl en smaak kunnen worden afgewerkt. De keuze voor duurzame materialen en energie-efficiënte oplossingen zoals vloerverwarming en ventilatiesystemen type C draagt bij aan een laag energieverbruik en een comfortabele woonervaring.

Of u nu op zoek bent voor uzelf of voor uw gezin, is er voor elk wat wils. Elk appartement beschikt over een privéterras en balkon, waardoor u kunt genieten van de buitenlucht in uw eigen vertrouwde omgeving.

Investeren in Residentie Raphael is niet alleen investeren in een woning, maar ook in een waardevaste toekomst. De hoogwaardige afwerking en de gunstige ligging maken deze appartementen zeer aantrekkelijk, zowel voor eigen bewoning als voor verhuur. De residentie biedt ook een waaier aan praktische voorzieningen die het dagelijks leven vergemakkelijken. De gelijkvloerse garages zorgen ervoor dat u altijd een veilige plek binnen handbereik heeft voor uw voertuig.

Met zijn ideale ligging, hoogwaardige afwerking en diverse indelingsmogelijkheden is dit project de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis in Blankenberge. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van dit prachtige nieuwbouwproject.

Verkoop onder Wet-Breyne. BTW op de constructiewaarde en registratierechten op de grondwaarde. EPB, EK en PID bij oplevering. Prijs excl. aankoopkosten, aansluitingskosten nutsvoorziening & kosten basisakte.

Troeven

  • Op wandelafstand van het centrum

  • Energiezuinige appartementen

  • Parkeermogelijkheid

  • Kleinschalige residentie

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Locatie
Kerkstraat 247, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast