Appartement te koop in Blankenberge

EPC-label DEPCD
52
52
Omschrijving

Gemeubelde studio op uiterst centrale locatie te Blankenberge

Deze studio is gelegen in de J. Van Maerlantstraat 85, op wandelafstand van zee en strand. We situeren ons op een boogscheut van centrum Blankenberge, maar zijn toch zeer rustig gelegen. Winkels, restaurants, scholen zijn makkelijk te voet te bereiken.

We treffen deze gemeubelde studio aan op de tweede etage aan de achterzijde van een kleinschalige residentie. We treffen er een woonkamer met grote ingemaakte kastruimte waar een slaaphoek kan worden geïnstalleerd. De open keuken kent alle hedendaagse comfort en bevat mooie kastruimtes. De badkamer werd op zijn beurt voorzien van een ligbad en wastafel. Er is verder ook een apart toilet aanwezig. We treffen ook nog een aansluiting voor wasmachine in deze studio en op de kelderverdieping treffen we een privatieve berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Uiteraard beschikt dit appartement over dubbele beglazing en CV op aardgas (condenserende ketel). De elektriciteit is conform de huidige wetgeving gekeurd. Als kers op de taart kent het appartement lage algemene kosten.

Aarzel niet en leg meteen uw bezoek vast!

Financieel

Kadastraal inkomen
356 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
52 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
52 m²

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
380
EPC-label
D
Unieke code EPC
2172751-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Van Maerlantstraat 85, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast