Huis te koop in Blankenberge

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwproject met 8 eigentijdse woningen te Uitkerke, Blankenberge.

Met veel enthousiasme stellen wij u dit prachtig nieuwbouwproject voor die uitblinkt met zijn moderne architectuur en uitmuntende locatie in hartje Uitkerke, Blankenberge. Deze energiezuinige nieuwbouwwoningen bieden de ideale gelegenheid om te genieten van modern wonen op een droomlocatie aan de kust.

Het project omvat acht nieuwbouwwoningen, elk met een eigentijdse uitstraling en hoogwaardige afwerking. De woningen worden gerealiseerd in moderne stijl, bestaande uit twee bouwlagen met slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder onder hellend dak (vaste trap). Daarenboven is elke woning voorzien van een carport en kunnen eigenaars gebruikmaken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

Iedere woning wordt volledig afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke materialen. Door toekomstgericht te bouwen, wordt aan de energieprestatieregelgeving voldaan.

Met vloerverwarming, hoogrendementsbeglazing, een carport, een gemeenschappelijke fietsenberging en zonnepanelen, bieden deze nieuwbouwwoningen alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en zorgeloos leven aan de kust. Bovendien creëert de groenzone (wadi) in het binnengebied een oase van rust en ontspanning.

Bent u gecharmeerd door alles wat dit project te bieden heeft? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Troeven

  • Uitstekende ligging

  • Voldoet aan energieprestatieregelgeving (E-peil <30, S-peil <28)

  • Moderne afwerking met duurzame, kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke materialen

  • Carport

  • Zonnepanelen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Locatie
Charles Huysstraat 25, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast