Appartement te koop in Blankenberge met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
95
103
2
2
Omschrijving

Magnifiek appartement met twee slaapkamers en twee badkamers op de Zeedijk te Blankenberge

Dit opvallend ruim en lichtrijke appartement bevindt zich op de rustige kant van de Zeedijk van Blankenberge. Met fenomenaal zicht op het Oosterstaketsel, zee en strand én zelf de Pier kan men in dit appartement puur genieten van het adembenemende zicht en de prachtige zonsondergang! De locatie bij uitstek voor iedereen die houdt van de charme die de Belgische kust te bieden heeft.

Men betreedt het appartement via een hal, dewelke u toegang biedt tot quasi alle ruimten. De woonkamer met tijdloze look, geniet van een prachtig zicht op de omgeving dankzij het grote raampartij en terras. Het uitgestrekte zicht biedt ons vanop deze achtste verdieping een fantastisch zicht op het strand, de zee van Wenduine tot Zeebrugge. Daarnaast treft men een smaakvolle en goed geïnstalleerde open keuken, voorzien van een combi oven, keramische kookplaat met dampkap, een koelkast, spoelbak en vaatwasser. Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer, waarvan één voorzien werd met een douchecabine en de andere met een ligbad. Verder treffen we nog een ruime berging en een afzonderlijk toilet. Aan de achterzijde van het appartement treft men nog een balkon dewelke toegang geeft tot een brandtrap.

De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Het appartement heeft tevens een uiterst gunstige EPC- waarde van slechts 80 kWh/ m² (A-label). Het appartement is uitgerust met individuele centrale verwarming op aardgas. Tevens werd de elektrische installatie conform gekeurd. Een extra pluspunt is privatieve kelderberging in het gebouw en een algemene fietsenberging. De laatste troef bestaat eruit dat men via deze residentie, gelegen op de zeedijk, rechtstreeks in verbinding staat met de Franchommelaan/Jachthaven door de aanwezigheid van een doorgang op kelderniveau.

Mogelijkheid tot gemeubelde aankoop.

Aarzel niet en leg onmiddellijk uw bezoek vast!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.182 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
103 m²
Oppervlakte tuin
2 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
13 m²; 10 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
80
EPC-label
A
Unieke code EPC
32254487-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Zeedijk 22, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast