Appartement te koop in Blankenberge met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
162
162
3
Omschrijving

Luxueus en ruim duplex-appartement op centrale ligging in Blankenberge met 3 slaapkamers

Op een uiterst centrale ligging in Blankenberge treffen we dit prachtige duplex-appartement. Het appartement is gelegen op de 5de en 6de etage van Residentie Metropole.

Dit ruime appartement werd afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorziet haar bewoner van alle rust en comfort. Je wordt verwelkomt in een ruime inkomhal uitgerust met vestiaire, gastentoilet en berging. Vervolgens betreed je de lichtrijke leefruimte met aanpalende open keuken. De keuken werd voorzien van alle nodige applicaties.

Een grote troef van dit appartement is dat het beschikt over twee zonovergoten terrassen waar het te allen tijde heerlijk vertoeven is. Op deze etage zijn er tot slot ook nog een volwaardige slaapkamer, een badkamer en een dressing aanwezig. Via de trap in de leefruimte krijgt u toegang tot het 2de verdiep. Deze etage omvat de nachthal, 2 slaapkamers en 2 volwaardige badkamers .

Het appartement wordt verwarmd op basis van centrale verwarming op aardgas en is overal voorzien van dubbele beglazing. Hierdoor beschikt het appartement over een gunstige EPC-score.

Er bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox in dezelfde residentie voor een meerprijs van 75.000- euro.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.331 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
162 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
162 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
185
EPC-label
B
Unieke code EPC
2881782-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Koning Leopold III Plein 2, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast