Commercieel te koop in Blankenberge

€ 480.000
EPC-label BEPCB
95
Omschrijving

Unieke handelskans op centrale Zeedijklocatie te Blankenberge

Stap in de wereld van eindeloze mogelijkheden met dit prachtige handelspand, strategisch gelegen aan de bruisende zeedijk van Blankenberge, op slechts een steenworp afstand van het centrum.

Met een royale winkelruimte van 95 m² en een uitnodigende etalage biedt dit pand een perfecte showcase voor een bloeiende onderneming. Stap binnen en ontdek de veelzijdigheid van deze locatie met een eigen kelder van 25-30 m², direct toegankelijk vanuit het pand, en een tussenhal die de verschillende, achtergelegen ruimtes naadloos verbindt.

Verder biedt deze unieke kans een complete ervaring met een comfortabele badkamer, een goed uitgeruste keuken en een veelzijdige achtergelegen ruimte die momenteel dient als een privé zitkamer en opslagruimte. Deze extra ruimtes verlenen zich perfect voor diverse bedrijfsconcepten.

Als kers op de taart heeft de nieuwe eigenaar toegang tot een achtergelegen, aanpalende garage via de Vissersstraat, rechtstreeks verbonden met het handelspand. Deze garage biedt niet alleen parkeermogelijkheden, maar ook extra opslagruimte, wat een onschatbare toegevoegde waarde biedt aan deze aanbieding.

Het pand wordt verkocht met alle aanwezige goederen, klaar om nieuwe ondernemers te verwelkomen en hun visie te realiseren in deze dynamische omgeving.

Ontdek de potentie van dit handelspand aan de zeedijk van Blankenberge en neem vandaag nog contact met ons op voor verdere details of om een bezichtiging te regelen.

Financieel

Kadastraal inkomen
2.595 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Commercieel
Bruto bew. oppervlakte
95 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
95 m²

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
3045596-KNR
Centrale verwarming
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Zeedijk 136, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden