Huis te koop in Blankenberge met 3 slaapkamers

EPC-label DEPCD
265
150
3
Omschrijving

Goed gelegen opbrengsteigendom/projectgrond nabij de jachthaven en Grote Markt te Blankenberge

In de Smet de Naeyerlaan, nabij de jachthaven en Grote Markt te Blankenberge, treffen we deze uiterst goed gelegen opbrengsteigendom aan bestaande uit een appartement en handelspand aan. Zijn uiterst goede locatie wordt gekenmerkt door de ligging aan de Grote Markt, jachthaven en tramhalte in de nabijheid.

Op de benedenverdieping treffen we een handelspand aan, die momenteel is verhuurd aan zeer correcte huurders. Het handelspand is ingedeeld als volgt: men komt binnen in de ruime ontvangst/bureauruimte die beschikt over veel lichtinval door de aanwezigheid van een mooie en ruime etalage. Achteraan het handelspand vinden we een polyvalente ruimte met een keukentje. Momenteel wordt deze gebruikt als stockageruimte. Bovendien begeeft zich hier ook het toilet.

Het appartement beschikt over een aparte ingang beneden. De trap die ons naar boven brengt; geeft uit op de ruime woonkamer met open keuken, die de volledige verdieping beslaat. Op de 2de verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers aan met aansluitend een ruime badkamer voorzien van een badkamermeubel, ruim ligbad een douchecabine. Tot slot treffen we op de derde verdieping een ruimte zolder aan, ideaal voor het opbergen van zaken.

Beide entiteiten zijn verhuurd en bieden daardoor een mooi rendement van 3,7 op per jaar. Een zeer mooie investering dus!

Daarnaast is dit perceel tevens geschikt als projectgrond, waar met kan bouwen tot 4 bouwlagen + dak.

Aarzel niet en leg nu uw afspraak vast voor een bezichtiging.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.450 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
265 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
384
EPC-label
D
Unieke code EPC
2626171-RES

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
De Smet de Naeyerlaan 59, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast