Huis te koop in Knokke-Heist met 4 slaapkamers

€ 2.365.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
240
675
4
3
Omschrijving

Prachtig gerenoveerde villa met zwembad, vlakbij strand...

Prachtig gerenoveerde villa (4 slaapkamers) met zwembad, rustig gelegen en op wandelafstand van het strand...

Deze exclusieve villa is prachtig gerenoveerd en ligt in een rustige residentiële omgeving, ideaal gelegen tussen het centrum van Knokke en Duinbergen. Via een charmant paadje bent u in enkele tellen aan de zee!

De indeling is als volgt: de inkomhal is voorzien van een gastentoilet en vestiaire. De zeer aangename en lumineuze leefruimte heeft grote vensterpartijen die uitgeven op de aangelegde tuin en het zonnige terras. Het salon is uitgerust met een sfeervolle gashaard. De open en volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van keukentoestellen van Miele en een ruime achterliggende berging. Daarnaast bevindt zich op het gelijkvloers een slaapkamer of bureau met een eigen douchekamer. De inpandige garage is voorzien van ingemaakte kasten.

De buitenruimte bestaat uit een mooi aangelegde tuin met een goede oriëntatie en veel privacy, een zonnig terras van zonsopgang tot zonsondergang, en een zwembad met poolhouse. Voor de woning bevindt zich een carport met een laadpaal voor elektrische wagens en meerdere staanplaatsen. De elektrische schuifpoort zorgt voor extra veiligheid. Zonnepanelen zijn uit het zicht geplaatst op het dak, wat zorgt voor een uiterst gunstige EPC.

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met een eigen badkamer en aparte dressing. Daarnaast zijn er twee volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten en een gedeelde badkamer.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
240 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
675 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk; Villawijk

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
18 m²; 16 m²; 14 m²; 14 m²
Aantal badkamers
3

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
119
EPC-label
B
Unieke code EPC
221.813

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast