Huis te koop in Knokke-Heist met 4 slaapkamers

€ 1.495.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
214
756
4
2
Omschrijving

Koppelvilla met sfeervolle tuin, gelegen a/d rand v/h Zoute

Koppelvilla met sfeervol ingerichte, perfect georiënteerde tuin, gelegen in een groene omgeving aan de rand van het Zoute...

Deze charmante koppelvilla is gelegen in een groene omgeving aan de rand van het Zoute en beschikt over een sfeervol ingerichte tuin die optimaal is georiënteerd. De woning biedt een warme sfeer met een indeling die perfect inspeelt op hedendaags wooncomfort.

Samenstelling: Ruime inkomhal voorzien van een gastentoilet en vestiaire. De zonnige woonkamer leidt naar een bijzonder aangenaam en gezellig terras, ideaal om te ontspannen en te genieten van de groene omgeving. De eetkamer sluit naadloos aan op de afzonderlijke, ruime keuken, die praktisch is ingericht en voorzien van alle moderne comfort.

Op de begane grond bevindt zich tevens een royale slaapkamer die directe toegang biedt tot het terras, waardoor een harmonieuze verbinding met de buitenruimte ontstaat. Afzonderlijke, complete badkamer.
Op de bovenverdieping bevinden zich nogmaals 3 extra slaapkamers. De master bedroom beschikt over een afzonderlijke dressing. Aparte badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet. 

Deze villa combineert comfort en elegantie in een prachtige, groene setting, perfect voor wie op zoek is naar een oase van rust aan de rand van het Zoute.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Koppelvilla
Bewoonbare oppervlakte
214 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
756 m²
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 12 m²; 11 m²; 10 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Lift
Nee
Alarm
Ja
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
200
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.280.803

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Izabellapolder, 8300 Knokke-Heist
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast