Appartement te koop in Knokke met 2 slaapkamers

CEPCC
67
2
1
Omschrijving

Prachtig gerenoveerd appartement in het hart van Knokke; een ideale plek voor wie op zoek is naar comfort en stijl in een bruisende kuststad.

Beleef het ultieme comfort in Knokke

Ontdek dit charmante appartement in het hartje van Knokke, een ideale locatie voor wie wil genieten van kustleven in stijl. Met een bewoonbare oppervlakte van 67m² en geen tuinoppervlakte, biedt deze gezellige woonst een uitstekende leefomgeving zonder het onderhoud van een tuin. Dit appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer, perfect ontworpen voor uw dagelijkse ontspanning.

Interieur en Kenmerken

Stap binnen in een moderne leefruimte met een open indeling die een overvloed aan natuurlijk licht toelaat, en het geheel voelt ruim en luchtig aan. De stijlvolle houten vloer en hoogwaardige afwerking dragen bij tot het stijlvolle interieur. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van moderne apparatuur, ideaal voor culinaire fijnproevers die graag koken en entertainen. Het appartement beschikt over een elegante badkamer met een dubbele wastafel en een luxueuze regendouche, waardoor elke dag begint en eindigt met een moment van pure ontspanning.

Buitenruimte

Geniet van uw ochtendkoffie of een avonddrankje op het knusse balkon, waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse zeelucht en adembenemende uitzichten over de levendige wijk. Een perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Dit prachtige appartement in Knokke is een unieke kans voor wie op zoek is naar een stijlvol en comfortabel leven aan zee. Mis deze gelegenheid niet om uw droomwoning te bezitten in een van de meest gewilde locaties van België.

Financieel

Kadastraal inkomen
897 €
Kadastrale info
0768/00B000

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
67 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
75 m
Afstand tot school
410 m
Afstand tot winkels
243 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
246
EPC-label
C
Unieke code EPC
20230517-0002894954-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Zoutelaan 14 B 21, 8300 Knokke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast