Huis te koop in Knokke met 5 slaapkamers

€ 2.350.000
Bereken je maandlast
BEPCB
263
705
5
4
Omschrijving

Sublieme villa met open zichten over de Polders

Exclusieve villa met panoramisch zicht over de Polders

Deze luxueuze villa biedt niet alleen een overvloed aan comfort en elegantie, maar ook een adembenemend panoramisch uitzicht over de uitgestrekte Polders. Een unieke kans om te wonen in een uitzonderlijke omgeving, omringd door rust en natuur.

Indeling: De woning verwelkomt u met een ruime en lichtrijke woonkamer met een sfeervolle open hard en aangrenzende eetruimte. Grote raampartijen zorgen voor volop natuurlijk licht en een prachtig uitzicht. Beide vertrekken bieden een prachtig zicht op de fraai aangelegde tuin en het omliggende polderlandschap. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt veel opbergruimte.

De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en twee stijlvolle badkamers. De master bedroom heeft een eigen luxe badkamer en geniet van dezelfde prachtige uitzichten. Op de tweede verdieping vindt u nog twee slaapkamers en een extra douchekamer. Op elke verdieping zijn er aparte toiletten voor extra comfort.

Buitenruimte: De villa beschikt over een inpandige garage voor één wagen en er zijn meerdere parkeerplaatsen voor de woning. De royale, zuidgerichte tuin is een ware oase van rust, met prachtig aangelegde bloembedden en een zonovergoten terras waar u geniet van het indrukwekkende landschap.

Deze villa combineert stijl, luxe en comfort met een ongeëvenaard uitzicht. Een buitengewoon pand dat u niet mag missen!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.333 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
263 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
705 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4
Aantal toiletten
4

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
170
EPC-label
B
Unieke code EPC
EP02880

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
Izabellapolder 20, 8300 Knokke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast