Appartement te koop in Knokke-Heist met 3 slaapkamers

€ 2.495.000
Bereken je maandlast
169
3
3
Omschrijving

Uitzonderlijk duplex-appartement met zonneterrassen

Ontdek "C-residence": klassevol wonen in Knokke. Deze kleinschalige residentie telt slechts 9 (woon)appartementen en kent een ongeziene afwerking en een ruimtelijk gevoel (van de inkomhal tot in het garagecomplex).
Op heden is er nog 1 uitzonderlijk duplex-appartement (169m²) beschikbaar, rustig gelegen doch te midden in het stadscentrum.
op enkele stappen van de Lippenslaan, en op wandelafstand van de Zeedijk.
De woonresidentie biedt zo het beste van twee werelden een verscholen groene parel in het kloppende hart van onze geliefde badstad.
Hedendaags lijnenspel, exceptionele afwerking. Laat u verbazen door de elegante architectuur.

Samenstelling:
Op het leefniveau: royale inkomhal met vestiairekasten en een gastentoilet. Mooie leefruimte, met veel raampartijen, die uitgeeft op een ruim zuidgericht terras. Aansluitend de eetplaats en een moderne open keuken met groot kookeiland. Vanuit de leefruimte is er ook nog toegang tot een tweede terras op het westen die eveneens bereikbaar is via de master bedroom. Naast de keuken is er een berging voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast en de technieken.
Ruime master bedroom met ingebouwde kleerkasten in fineer eik en een ruime ensuite badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Buitenraam. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het 2e grote terras. 
Niveau 2: Twee ruime slaapkamers met elk hun eigen badkamer met dubbele lavabo's, ligbad/inloopdouche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van kleerkasten op maat (donker fineer eik) van Diapal en overal vloerverwarming. 

Mogelijkheid tot het aankopen van een enorm ruime dubbele garagebox in de residentie (geschikt voor elk type wagen en makkelijk inrijbaar). Tevens 4 fietsplaatsen inbegrepen.

Het appartement werd overal voorzien van akoestisch glas en een akoestische veiligheidsdeur.

Binnen kloppen alle details tot in de puntjes! Het high-end hedendaagse interieur in tijdloos zwart-wit, getekend door de bekende Knokse binnenhuisarchitect Bryan Chielens.

Dit nieuwbouwappartement kan aangekocht worden onder het klassiek stelsel van registratierechten.
E-peil E32 (55 kwh/m²)  (UC: EP06810/A001/D01/SD010)

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Duplex
Bewoonbare oppervlakte
169 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal
Afstand tot openbaar vervoer
150 m
Afstand tot strand
600 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Type badkamer
Douche en ligbad

Comfort

Airconditioning
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

Dubbele beglazing
Ja
Type verwarming
Condensatie
Locatie
Knokke 10 32, 8300 Knokke-Heist
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast