Appartement te koop in Knokke met 3 slaapkamers

€ 1.925.000
Bereken je maandlast
174
174
3
1
Omschrijving

Luxueus Duplex Appartement op de 5e en 6e Verdieping - Mayfair, Knokke

Dit schitterende duplex appartement, gelegen op de vijfde en zesde verdieping van het exclusieve Mayfair nieuwbouwproject, biedt een perfecte combinatie van eigentijds design en luxe wooncomfort. Het appartement is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Caan en bevindt zich aan de Paul Parmentierlaan 226 in het hart van Knokke. Dankzij de centrale ligging bent u op wandelafstand van het strand, boetieks en gastronomische restaurants, wat de woonervaring nog aantrekkelijker maakt.

Op de vijfde verdieping vindt u het hart van de leefruimte. Deze verdieping beschikt over een ruime en lichte zithoek die ideaal is voor ontspanning, en een elegante eetkamer die naadloos aansluit op de moderne open keuken. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en afgewerkt met verfijnde materialen, waardoor het een ideale ruimte is voor culinaire avonturen. Voor extra comfort is er op deze verdieping ook een afzonderlijk toilet.

De zesde verdieping is volledig gewijd aan de privévertrekken. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk zorgvuldig ontworpen met luxe en comfort in gedachten. De master bedroom is voorzien van een eigen badkamer, terwijl de andere twee slaapkamers elk beschikken over een eigen douchekamer. Dit zorgt voor maximale privacy en comfort voor alle bewoners.

Het appartement beschikt over grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel. Verder zijn er een private berging en ruime fietsenstalling beschikbaar in het gebouw, en is er de mogelijkheid om een garageplaats aan te kopen.

Daarnaast is het appartement quasi energie-neutraal dankzij individuele verwarmingssystemen met geothermische warmtepompen, aangesloten op een gemeenschappelijk BEO-veld, wat zorgt voor duurzame en efficiënte verwarming met minimale impact op het milieu.

Dit duplex appartement op de vijfde en zesde verdieping biedt een ideale combinatie van ruimte, luxe en comfort, met een uitstekende indeling over twee verdiepingen. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een prestigieuze woning in het hart van Knokke.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
11.063 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Duplex
Bewoonbare oppervlakte
174 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
174 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee
Locatie
Paul Parmentierlaan 226 05.02, 8300 Knokke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast