Huis te koop in Knokke-Heist met 4 slaapkamers

€ 1.090.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
203
197
4
2
Omschrijving

Prachtig Gerenoveerde Instapklare Woning in Oud-Knokke

Ontdek deze instapklare gerenoveerde woning in het hart van Oud-Knokke, vlakbij de iconische Kalfsmolen. Deze ruime woning biedt comfort, stijl en een fantastische ligging in Knokke-Heist.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een stijlvolle ruimte die ideaal is als bureel, hobbyruimte of kunststudio. De ruime, lichtrijke woon- en eetkamer met een sfeervolle gashaard vormt het hart van de woning. De open, volledig ingerichte keuken geeft directe toegang tot het zonovergoten terras van 70 m², deels overdekt, perfect voor gezellige buitenmomenten. Daarnaast vindt u op het gelijkvloers een praktische berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast, een moderne douchekamer en een inpandige garage, ideaal voor fietsen en een golfkar.

Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste ruime slaapkamer met een royale dressing, perfect voor een kledingliefhebber. Er is ook de mogelijkheid om hier een extra slaapkamer te creëren. Een tweede slaapkamer biedt voldoende ruimte voor gasten of kinderen. De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een bad, dubbele lavabo en toilet. Op de tweede verdieping zijn er twee extra slaapkamers aanwezig die zorgen voor nog meer wooncomfort. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.

Met een bewoonbare oppervlakte van 203 m² op een perceel van 197 m², biedt deze woning voldoende ruimte. De woning werd in 2016 grondig gerenoveerd en is voorzien van moderne voorzieningen zoals centrale verwarming op aardgas en ramen van aluminium met dubbel glas. De vloerafwerking in parket en parkettegels draagt bij aan het luxueuze gevoel van de woning.

Daarnaast biedt deze woning uitstekende parkeermogelijkheden voor de deur en de mogelijkheid om een handelspand te creëren, wat ideaal is voor ondernemers. De ligging in het prestigieuze Knokke-Heist combineert rustige woonomgeving met de nabijheid van lokale voorzieningen en het strand.

Grijp deze unieke kans en maak van deze droomwoning uw nieuwe thuis! Neem contact met ons op voor een bezichtiging op de kijkdag!

De vermelde prijs is een richtprijs. Elk bod wordt aan de eigenaar voorgelegd, die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC 149 kWh/m² - Label B

Financieel

Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
203 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
197 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Keuken
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
149
EPC-label
B
Unieke code EPC
20210917-0002463733-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Graaf Jansdijk 175, 8300 Knokke-Heist
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast