Appartement te koop in Knokke-Heist met 3 slaapkamers

€ 1.648.000
Bereken je maandlast
BEPCB
148
172
3
2
Omschrijving

Uitzonderlijk Duplex Dakappartement met Zonneterrassen in het Hart van Knokke

Ontdek dit uitzonderlijke duplex dakappartement, een ruim en lichtovergoten pareltje met prachtige zonneterrassen en zijdelings zeezicht, gelegen in een recent gebouw in het hart van Knokke. Deze kleine residentie biedt u de exclusiviteit van slechts één appartement per verdieping.

Op de 5e verdieping verwelkomt de royale en lichtrijke leefruimte u met een overvloed aan natuurlijk licht van zonsopgang tot zonsondergang. De sfeervolle woonkamer, voorzien van een moderne gashaard, een aperobar en een extra loungehoek met coffee-corner op een verhoogd niveau, geeft toegang tot twee zonnige terrassen. De volledig uitgeruste open keuken is voorzien van hoogwaardige Siemens-apparatuur, waaronder een microgolfoven, oven, bordenwarmer, inductiekookplaat met horizontale afzuiging via een LED-verlichte glasplaat, combi-stoomoven, en elektrisch bedienbare deuren en lades. Deze ruimte vloeit moeiteloos over in een gezellige eethoek. Verder is er een aparte ruimte met een vestiaire, gastentoilet en een praktische wasberging.

De 6e verdieping biedt een nachthal met ingebouwde kasten die leidt naar twee volwaardige slaapkamers, beide voorzien van maatwerk kasten. De master bedroom heeft directe toegang tot een luxueuze badkamer met een uniek ligbad boven de kapel, een inloopdouche en dubbele lavabo, alles uitgevoerd in travertin natuursteen en zandsteen. Daarnaast is er een tweede ruime badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet voor extra comfort. Een derde slaapkamer, ideaal voor een eenpersoonsbed of als dressing, beschikt eveneens over ingebouwde kasten en extra bergruimte.

Dit appartement beschikt bovendien over een kelder en biedt de mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats. Dankzij het geïntegreerde domoticasysteem kunt u de verlichting van het gelijkvloers, het verwarmde terras en de kapel op afstand bedienen. De warmtepomp zorgt voor een aangenaam en energiezuinig binnenklimaat op beide niveaus, zowel in de winter als tijdens warme zomerdagen. Een uniek aanbod in een toplocatie, ideaal voor wie houdt van stijlvol wonen met alle comfort binnen handbereik.
EPC: 141 kWh/m²jaar (UC: 2291761)

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
148 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
171,5 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
21,27 m²; 12,5 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
141
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.291.761

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Lippenslaan 139, 8300 Knokke-Heist
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast