Appartement te koop in Knokke-Heist met 3 slaapkamers

€ 2.000.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
187
3
2
Omschrijving

Mooi gelijkvloersappartement met zonnige tuin | Bayxaulaan

Dit prachtige tuinappartement bevindt zich in een mooie villa-residentie (bj 1998) en biedt een moderne, comfortabele leefomgeving met tal van aantrekkelijke kenmerken. Met drie ruime slaapkamers en twee badkamers is dit appartement ideaal voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar extra ruimte en een groot terras/tuin. Mogelijkheid tot aankoop van 2 garages, waaronder 1 dubbele. 

INDELING: inkomhal, de bureauruimte biedt de perfecte omgeving voor thuiswerken of studeren of als 4e slaapkamer. De zeer grote en lichtrijke woonkamer is een ware oase van rust en ruimte, waar u kunt ontspannen en genieten van het overvloedige natuurlijke licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt.

De keuken is volledig uitgeruste keuken en voorzien van moderne apparatuur. Het kroonjuweel van dit appartement is de grote tuin die het appartement omringt. Deze tuin geniet bijna de hele dag van zonlicht en biedt volop ruimte voor buitenactiviteiten, tuinieren of gewoon ontspannen in de frisse lucht. Bovendien is er een zeer ruim tuinhuis aanwezig, ideaal voor voor extra opslag binnen handbereik van het appartement. .

Extra opslagruimte is geen probleem met de twee kelders die bij het appartement horen. Voor uw voertuigen is er de mogelijkheid om twee garageboxen en een extra staanplaats aan te kopen, wat parkeergemak en extra veiligheid biedt.

Dit appartement combineert het comfort van modern wonen met de luxe van ruime binnen- en buitenruimtes, en is daarmee een unieke kans voor wie op zoek is naar een kwaliteitsvolle woning. EPC: 200 kWh/m² (UC: 3319317)

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
2.166 €
Geïndex. kadastraal inkomen
4.713 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement met tuin
Bewoonbare oppervlakte
187 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Villawijk

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Douche

Comfort

Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
200
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.319.317

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - woning
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast