Appartement te koop in Knokke-Heist met 3 slaapkamers

€ 1.285.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
98
3
2
Omschrijving

App met zijdelings zeezicht, ontworpen met warme materialen

Dit appartement op de eerste verdieping, met zijdelings zeezicht, is ontworpen met warme, natuurlijke en duurzame materialen. Het 98 m² grote appartement heeft een organische en slimme indeling.

Grote ramen aan de voorzijde laten veel natuurlijk licht binnen, terwijl zorgvuldig gekozen verlichting extra sfeer toevoegt.

De gezellige eethoek is perfect voor memorabele familiemomenten. De open keuken, afgewerkt met travertin natuursteen, biedt alle comfort en vormt een naadloos geheel met de leefruimte.

De materialen in het appartement zorgen voor een verfijnde samenhang tussen de verschillende ruimtes. De badkamers zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een tijdloze uitstraling.

Er is ruimte voor de kleintjes. Naast de twee luxueuze ensuite badkamers, kan een derde kamer worden gebruikt voor kinderen, als extra bergruimte of als kantoor. Gelegen op een steenworp van het strand, is het de perfecte plek voor gezinnen of bezoekjes van kleinkinderen. De ruime kelder, direct toegankelijk vanaf de straat, biedt veel mogelijkheden, zoals een was- en droogruimte, fietsenstalling, extra bergruimte of hobbyruimte.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
98 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 12 m²; 12 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Lift
Ja
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
242
EPC-label
C
Unieke code EPC
2.629.152
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast