Appartement te koop in Knokke met 4 slaapkamers

€ 3.850.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
187
193
4
4
Omschrijving

Uitzonderlijk appartement met 4 slaapkamers in hartje Zoute op enkele stappen van het strand en de Royal Zoute Tennis Club

Prachtig hoekappartement met 4 slaapkamers en 4 badkamers, rustig gelegen in een prestigieuze villaresidentie in hartje Zoute, op slechts enkele passen van het strand en de Royal Zoute Tennis Club. Het appartement onderging recent een volledige en zeer luxueuze renovatie met oog voor detail, ontwikkeld door Quality Properties. Alle aanwezige meubilair en inrichting is inbegrepen in de vraagprijs.

Indeling van het appartement:
Royale inkomhal met meerdere vestiairekasten en gastentoilet. Lichtrijke en zonnige woonkamer met grote raampartijen en prachtige zichten op het omliggende groen. De woonkamer bestaat uit een ruim salon uitgevend op een ruim zuidgericht en overdekt terras, eetplaats en volledig geïnstalleerde open keuken met eiland voorzien van alle hedendaags comfort (toestellen "Miele", Aqualex-kraan,...). Bijkeuken. Nachthal met apart toilet en ruime berging voorzien van aansluiting voor wasmachine/droogkast. Masterbedroom voorzien van vele ingemaakte kasten en een badkamer ensuite met dubbele lavabo, bad, inloopdouche en toilet. Nog 3 andere ruime slaapkamers, telkens voorzien van dubbel bed, en met elk een ensuite douchekamer (lavabo en douche) en ingemaakte kasten. Domotica KNX systeem. Ruime privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van 2 ruime autostaanplaatsen in de residentie, waarvan 1 autostaanplaats reeds werd voorzien met aansluiting voor laadpaal. 

Een appartement om bij weg te dromen! 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
19.948 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
187 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
193 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
4
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Ja
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
233
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.246.936

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Koningin Fabiolalaan 22 6, 8300 Knokke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast