Huis te koop in Knokke-Heist met 6 slaapkamers

€ 5.875.000
EPC-label BEPCB
289
988
6
5
Omschrijving

Zeer luxueus gerenoveerde villa aan de rand van het Zoute!

In een rustig gelegen residentiële buurt, bevindt zich deze kwalitatief gerenoveerde villa te koop, gelegen op een ruim perceel aan de rand van het Zoute, op slechts een steenworp afstand van het Koningsbos en de Kalfmolen.

Indeling van het gelijkvloers: Ruime inkomhal met ingemaakte vestiaire en apart toilet. . Gezellige woonkamer met zithoek, voorzien van maatwerk en een gashaard. Via woonkamer is er toegang tot de volledig zuidgerichte tuin met overdekt terras en zwembad. Volledig geïnstalleerde en modern afgewerkte keuken die voorzien is van alle hedendaags comfort. Lichtrijke eetplaats met aansluitende bureauruimte. Tevens bevindt er zich een inpandige garage en meerdere autostaanplaatsen op de oprit. Wasplaats met ingemaakte kasten, gootsteen en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Indeling van het eerste verdiep: Mooi afgewerkte nachthal. Slaapkamer 1 is voorzien van een dubbel bed, inloopdressing en ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede en derde volwaardige slaapkamer is eveneens voorzien van een dubbel bed en ensuite douchekamer. In de vierde slaapkamer / master bedroom is er een dubbel bed aanwezig, ingemaakte kasten en opnieuw een ensuite douchekamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Indeling van het tweede verdiep: Lichtrijke hal met bureau. Twee volwaardige slaapkamers met dubbel bed, ingemaakte kasten en opbergruimte. Tevens bevindt er zich op deze verdieping een apart toilet én een aparte douchekamer met inloopdouche en wastafel.

Tot slot is de woning voorzien van een airconditioningsysteem.

Deze villa bevindt zich momenteel in de afrondende fase van de renovatie, waadoor de tuin nog verder zal worden aangelegd.

Mocht u meer informatie wensen over deze exclusieve villa of wenst u een bezoek ter plaatse, aarzel dan niet om ons te contacteren via +32 (0)50 66 20 20.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
2.481 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
289 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
988 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk; Rustig

Indeling

Aantal slaapkamers
6
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 14 m²; 12 m²; 12 m²; 12 m²
Aantal badkamers
5

Comfort

Airconditioning
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
198
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.014.336

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Vauxelles 7, 8300 Knokke-Heist
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden