Huis te koop in Knokke-Heist met 5 slaapkamers

Neem contact op
EPC-label BEPCB
565
1.204
5
5
Omschrijving

Recente villa met zwembad in het Zoute

Recente luxueuze villa van 2009 genietend van een optimale zuid oriëntatie op een perceel van 1.204m². Deze recente villa, verscholen in het groen is gelegen op slechts een boogscheut van de Royal Zoute Golf Club en het Dominicanenkerkje in het Zoute, en op wandelafstand van het strand en de winkels.

indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Ruime lichtrijke woonkamer met open haard, die toegang biedt tot het zonneterras en de zuid gerichte tuin met zwembad. Aangename tv-hoek dat verbonden is met de zithoek via een glazen smeedijzeren deur. Ruime volledig ingerichte leefkeuken voorzien van alle comfort en huishoudtoestellen. Aansluitend aan de keuken is er een gezellige eetplaats. Praktische berging / wasplaats / bijkeuken palend aan de keuken en de garage.

Op de 1e verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met volledig uitgeruste badkamer (inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en apart toilet). De hoofdslaapkamer beschikt tevens over een eigen dressing. Tweede en derde slaapkamer, elk voorzien van een douchekamer (douche en lavabo) en uitgevend op aangenaam terras met zicht op de tuin. Vierde volwaardige slaapkamer, voorzien van een privatieve badkamer (ligbad met douche-element en lavabo en apart toilet).

De tweede verdieping is ingericht als studio voorzien van een ruime zithoek / slaapkamer en douchekamer. Daarnaast is er ook nog de technische ruimte en een polyvalente ruimte die dienst kan doen als extra (zesde) slaapkamer / fitnessruimte / hobbyruimte etc.

Inpandige garage voor 2 wagens en fietsen. Ruime outdoorparking voor meerdere wagens. EPC: 116 kWh/m² UC 2858922

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadasteroppervlakte
1.204 m²

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
565 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.204 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuid

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk; Centraal
Strand nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5
Type badkamer
Alle comfort aanwezig

Comfort

Lift
Nee
Alarm
Ja
Zwembad
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
116
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.858.922

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden