Commercieel te koop in Brugge

€ 495.000
EPC-label BEPCB
277
Omschrijving

Kantoor met uitstekende bereikbaarheid en ongeziene visibiliteit in Brugge te koop!

Ontdek de perfecte kantoorruimte in het hartje van Brugge!

Deze volledig uitgeruste kantoorruimte biedt alles wat nodig is voor een efficiënte en comfortabele werkomgeving. Gelegen op een toplocatie met uitstekende bereikbaarheid en ongeëvenaarde visibiliteit, trekt dit kantoor zowel lokale klanten als voorbijgangers aan.

De kantoorruimte is voorzien van meerdere bureaus, ideaal voor kleine tot middelgrote teams. Met airconditioning geniet je altijd van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. Bovendien garandeert de aanwezigheid van fibernet en glasvezel een razendsnelle en betrouwbare internetverbinding, essentieel voor uw dagelijkse bedrijfsvoering en communicatie.

Deze kantoorruimte biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een representatieve uitstraling die indruk maakt op uw klanten en bezoekers. Of je nu een start-up, een groeiend bedrijf of een gevestigd kantoor bent, deze ruimte voldoet aan al uw eisen.

Verder is er de mogelijkheid tot het aankopen van vijf parkeerplaatsen!

Mis deze unieke kans niet om jouw bedrijf te vestigen in een van de meest prestigieuze locaties van Brugge. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van deze kantoorruimte!

Financieel

Kadastraal inkomen
3.606 €

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoor
Bruto bew. oppervlakte
277 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
277 m²
Tuin
Ja

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
20231202-0003055776-KNR-1
Centrale verwarming
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Gulden-Vlieslaan 31, 8000 Brugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden