Huis te koop in Brugge

EPC-label BEPCB
411
107
Omschrijving

Bijzonder veelzijdig eigendom aan de Steenkaai in Brugge.

Bent u op zoek naar een uniek eigendom met karakter en multifunctionele mogelijkheden? Deze twee voormalige loodsen met trapgevel bieden een zeldzame kans.

De loodsen zijn bijzonder door hun veelzijdigheid, u kunt ze als woonst, handelseigendom of opslag gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos en u heeft de flexibiliteit om beide loodsen samen aan te kopen of om te kiezen voor één van de twee, afhankelijk van uw wensen en plannen. Deze keuzevrijheid geeft u de kans om uw investering precies af te stemmen op uw specifieke behoeften.

Wat deze loodsen extra aantrekkelijk maakt, is hun unieke karakter en historische charme. De trapgevels geven de gebouwen een esthetische meerwaarde die ze onderscheidt van standaard commerciële of residentiële ruimtes. Daarnaast beschikt het eigendom over een gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC), wat niet alleen bijdraagt aan lagere energiekosten maar ook aan een milieuvriendelijkere investering.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in multifunctionele loodsen vol karakter. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
411 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
107 m²

Comfort

Airconditioning
Ja

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
20240409-0003201760-KNR-1
Warmtepomp
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Steenkaai 34, 8000 Brugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast