Huis te koop in Brugge met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
2
1
Omschrijving

Prachtig gerenoveerde woning met mooie materialen in centrum

In het charmante Sint-Gilliskwartier, verscholen achter een gevel met levendig rood schrijnwerk en een uitnodigende voordeur, ligt deze verborgen schat.
Gemakkelijk bereikbaar met altijd beschikbare parkeergelegenheid voor de deur, kenmerkt dit stadsdeel zich door zijn rustige en aantrekkelijke omgeving.

Betreed het huis en laat je onderdompelen in de serene sfeer van dit typisch Brugse rijhuis, onlangs volledig gerenoveerd door kenners met een verfijnde smaak.
Met een EPC-score van 46, mogelijk gemaakt door twee warmtepompen, airconditioning, zonnepanelen, vloerverwarming, vloer- en muurisolatie en twee haarden, is deze woning volledig voorbereid op de toekomst.
Bijzondere aandacht is besteed aan duurzaamheid en het minimaliseren van verbruikskosten voor vele jaren vooruit, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige, eigentijdse materialen zoals parket, authentieke houten vensterbanken en natuursteen.
Elk aspect van de woning is aangepakt en vernieuwd, van ramen en deuren tot isolatie, elektriciteit, zonnepanelen, badkamers, keuken, trap en vloeren.
De woning bestaat uit een inkom, een gezellige woonkamer, een keuken vol natuurlijk licht met moderne voorzieningen en een open (grill)haard. Verder is er een apart toilet en een eigentijdse badkamer met inloopdouche en een natuursteen lavabokom.
Op de verdiepingen bevinden zich twee ruime en lichtrijke kamers die naar eigen wens kunnen worden ingedeeld.
De bovenste verdieping beschikt over een prachtig afgewerkte ruimte met hoge plafonds, authentieke houten balken met indirecte verlichting, airconditioning en een knusse open haard. Deze multifunctionele ruimte kan perfect als persoonlijke werkplaats ingericht worden.
Het huis is tot in de kleinste details afgewerkt met moderne lichtarmaturen en kalkverf schilderwerk.
Het rustgevende buitenterras op de eerste verdieping biedt een perfecte plek voor gezellige momenten met familie en vrienden en heel veel zon gezien het zuid-west gericht is. 
Hierbij kan je genieten van een weelderige groene parkomgeving met de privacy die nodig is om te ontsnappen aan de drukte van de binnenstad.
Als je op zoek bent naar een oase van vernieuwing en rust om te wonen (en eventueel te werken), dan is deze woning absoluut perfect voor jou.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek deze verborgen parel: 0479/64.34.13.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Ja
Prijs per m²
3.628 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Nieuw gebouw
Ja

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
46
EPC-label
A
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Sint-Clarastraat 73, 8000 Brugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast