Commercieel te koop in Sint-Truiden met 2 slaapkamers

€ 339.000
EPC-label BEPCB
217
94
2
1
Omschrijving

KNAP HANDELSPAND MET WOONST IN HET CENTRUM VAN SINT-TRUIDEN

Vooraan in de Stapelstraat, veruit de bekendste winkelstraat van Sint-Truiden, kan men dit prachtig handelshuis met woongelegenheid terugvinden.

Dankzij de centrale positie tussen de Grote Markt en het station heeft het pand niet alleen een uitstekende zichtbaarheid, maar ook een bijzondere gunstige ligging.

Zo bevinden alle faciliteiten zich op wandelafstand (winkels, scholen, restaurants, supermarkt, ...). Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.

 

Dit knap handelshuis biedt een totale oppervlakte van +/- 217m². Het pand biedt een perfecte combinatie van commerciële ruimte en comfortabel wonen, waardoor het de ideale keuze is voor ondernemers die hun zaak en woonst willen combineren in één dynamische locatie.

Het pand werd bovendien in 2005 volledig gerenoveerd.

 

De handelsruimte biedt tal van mogelijkheden voor verschillende bedrijfsactiviteiten. De ruime commerciële ruimte met grote etalage trekt onmiddellijk de aandacht en is perfect voor een winkel, kantoor of dienstverlenend beroep. Dankzij de centrale ligging geniet je van een constante stroom voorbijgangers en potentiële klanten.

Verder treffen we op het gelijkvloers nog heel wat stockageruimte en werkplekken.

 

Boven de handelsruimte bevindt zich het gezellig appartement met twee comfortabele slaapkamers. De woonst is ideaal om na een drukke werkdag tot rust te komen. De ruime leefruimtes zijn licht en uitnodigend, en bieden een oase van rust midden in de levendige stad.

Een klein maar knus terras biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

 

Dit handelspand met woonst is niet alleen een geweldige investering voor ondernemers, maar biedt ook de balans tussen werk en privé.

 

Momenteel is het appartement verhuurd sinds 2022 en bedraagt de maandelijkse huuropbrengst hier €600.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met een zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

 

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

 

 

 

Financieel

Kadastraal inkomen
2.187 €
Kadastrale info
0814/00C000

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Commercieel
Bewoonbare oppervlakte
217 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
94 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
10,2 m²; 11,7 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
20210805-0002441262-KNR-1
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Stapelstraat 56, 3800 Sint-Truiden
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden