Appartement te koop in Sint-Truiden met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
85
85
2
1
Omschrijving

Instapklaar appartement met twee slaapkamers in het centrum.

Instapklaar appartement met twee slaapkamers in het centrum.


Of het nu is om zelf in te wonen, of om te verhuren: een appartement in het centrum is altijd een goede investering. Dit mooie appartement op de Naamsevest ligt in de binnenstad van Sint-Truiden, op wandelafstand van het cultuurcentrum, de vele restaurants en winkels. Vlak voor de deur bevindt zich trouwens een bushalte. Handig!

Het appartement (EPC B) ligt in een verzorgd gebouw op de derde etage en is bereikbaar met een lift. In de inkomhal bevindt zich een ruime vestiairekast. De lichtrijke living geeft uit op een leuk terrasje met kunstgras. Wordt het je buiten iets te heet tijdens de warmste zomerdagen? Geen nood: de airconditioning in de woonkamer zorgt ervoor dat je steeds het hoofd koel houdt.

Fijn wonen
Roer je graag in de potten? Of misschien juist niet? In de volledig uitgeruste keuken wordt koken alleszins een fluitje van een cent. Sla rustig een praatje met je huisgenoten of gasten, of volg intussen die spannende serie, dan gaat het aardappelen schillen eens zo snel. Wel even opletten met de vingers! Achter de keuken ligt een berging waar je je poetsmateriaal en wasmachine moeiteloos een plekje geeft. De twee slaapkamers zijn allebei prima te verduisteren dankzij een Velux raam. En tenslotte vinden we in het appartement een apart toilet én een mooi verzorgde badkamer met dubbele lavabo en handige inloopdouche.

Goed bereikbaar
Kortom, dit appartement biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen in het gezellige centrum van Sint-Truiden. De locatie is perfect voor wie graag te voet of met de fiets de stad verkent. Maar ook als je wat verder weg moet zijn, is de ligging ideaal. Je rijdt in een mum van tijd op de N80 of je stapt gewoon op de bus. Deze stopt namelijk vlak voor je deur. Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn, toch?

Meer weten over dit mooie appartement? Of wil je graag een plaatsbezoek? Contacteer me dan snel!


 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Kadastraal inkomen
806 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
85 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
106
EPC-label
B
Unieke code EPC
20230825-0002972138-RES-2

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Naamsevest 78 301, 3800 Sint-Truiden
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast