Commercieel te koop in Sint-Truiden

€ 995.000
EPC-label CEPCC
410
150
Omschrijving

Handelspand met twee appartementen op de Grote Markt

Dit handelspand met woonst biedt de ideale combinatie van commerciële mogelijkheden en wonen. De troeven zijn de locatie, de gerenoveerde Grote Markt en de verschillende mogelijkheden dat het pand te bieden heeft.

 

Deze eigendom is opgedeeld in drie eenheden: het gelijkvloers handelspand dat momenteel dienst doet als restaurant, een niet-ingericht appartement op de eerste verdieping en een duplex-appartement op de tweede verdieping. Via een aparte ingang met lift zijn de appartementen bereikbaar, ideaal voor eigen bewoning of verhuur.

 

Het restaurant ademt een warme, gastvrije sfeer uit en werd meer dan 30 jaar uitgebaat als goed draaiend restaurant. De oppervlakte is ongeveer ± 100m² en omvat een verbruikszaal en een imposante toog. Via een charmante trap is de kelder bereikbaar. Deze omvat een gewelfde vergaderruimte, sanitaire ruimtes en een professionele keuken met goederenlift. Tot slot is er een knap, overdekt terras aan de voorzijde met zicht over de Grote Markt.
EPC: score C

 

De eerste verdieping (± 100m²) is momenteel stockageruimte van het restaurant. Mits renovatiewerken kan er een aparte woonst worden gecreëerd.
EPC: 285 kWh/m² jaar

 

De tweede en derde verdieping omvat het duplex-appartement. Deze omvat een woonkamer met grote raampartijen die zicht bieden op de binnenstad, een open keuken met ontbijttoog, een apart toilet en een terras van 36m². Er zijn twee slaapkamers, een dressing en een badkamer op de hoogste verdieping.

EPC: 835 kWh/m² jaar

 

Door de indeling biedt dit pand heel wat opportuniteiten als investering zoals gebouw gemengd gebruik, horeca, winkelruimte, …

 

Financieel

Kadastraal inkomen
5.464 €
Kadastrale info
1003/00F000

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Commercieel
Bewoonbare oppervlakte
410 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
150 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Breedte perceel
5,4 m

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
285
EPC-label
C
Unieke code EPC
2.210.767

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden