Huis te koop in Sint-Truiden met 2 slaapkamers

EPC-label DEPCD
75
370
2
1
Omschrijving

UNIEKE WONING MET TUIN, 1/2 SLKS + PARKEERGELEGENHEID IN HARTJE SINT-TRUIDEN

UNIEKE WONING MET TUIN, 1/2 SLKS + PARKEERGELEGENHEID IN HARTJE SINT-TRUIDEN

 

Aan de stadsrand van Sint-Truiden, treffen wij op het Begijnhof deze karaktervolle woning aan gekend als het Poorthuis. De grootste troef van dit pand is ongetwijfeld de ligging! Wij bevinden ons op wandelafstand van domein 't Speelhof en het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden. Het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom bevinden zich eveneens vlakbij.

 

Toegekomen aan deze woning treffen wij op het gelijkvloers een volledig uitgeruste leefkeuken met een kookeiland en een eethoek aan. In de aanpalende leefruimte zijn de gewelven, de ronde houten trap en de authentieke vloer onder andere de eyecatchers. Grenzend aan de woning treffen wij een ruim terras (aangelegd met kasseien) met privatieve tuin aan. Hier kan u u heel de dag door genieten van de zon. Leuk om te weten is dat de tuin een directe toegang heeft tot de gratis parking van het Begijnhof.

 

Nadat wij de benedenverdieping hebben ontdekt begeven wij ons naar de bovenverdieping. Ook op deze verdieping worden wij omringd door de houten gewelven die deze ruimte het nodige karakter geven. Het betreft één grote ruimte opgedeeld in twee slaaphoeken (links & rechts) met in het midden de badkamer met aanwezigheid van een vrijstaand ligbad, een hangtoilet en een wastafelmeubel met spiegel.

 

Op de eerste verdieping vallen opnieuw de houten gewelven op, die erg veel karakter aan de woning geven. Hier bevindt zich de slaapkamer met aansluitende badkamer incl. ligbad, toilet en wastafelkast.

 

Momenteel wordt deze woning verhuurd als vakantiewoning. Hierdoor is deze woning uiterst geschikt als opbrengsteigendom. Zoekt u eerder een woning om zelf te wonen? Ook dat is perfect mogelijk. Daar de woning als vakantiewoning verhuurd wordt kan deze onmiddellijk beschikbaar zijn en hoeft u geen huurovereenkomst op te zeggen. Net als ons gecharmeerd door deze prachtige woning? Vraag dan snel een bezoek aan via ons kantoor te bereiken op het nummer 078 78 30 39 of info@canius.be

 

 

Financieel

Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
75 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
370 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Oppervlakte keuken
9,62 m²

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
373
EPC-label
D
Unieke code EPC
2023012-0002794452-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Begijnhof 9, 3800 Sint-Truiden
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast