Appartement te koop in Sint-Truiden met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
74
1
1
Omschrijving

Appartement

Luxueuze loft op de 3de verdieping van een exclusief klein appartementsblok! Deze prachtige woning is een waar juweeltje, gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum. Betreed een oase van comfort en stijl, met een perfecte afwerking en vloerverwarming voor een warme ambiance.

Gelegen aan de rand van het schilderachtige stadspark, omarmt dit appartement het groen en de rust, terwijl het toch alle gemakken van de stad binnen handbereik heeft. Stap naar buiten en adem de frisse lucht in, of geniet van een ontspannen wandeling door het park na een drukke dag.

Een uniek kenmerk van deze woning zijn de twee prachtige terrassen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde, die naadloos verbonden zijn met de leefruimte. Stel je voor: ontbijten in de ochtendzon op het ene terras en 's avonds genieten van een glas wijn terwijl de zon ondergaat op het andere terras.

Momenteel verhuurd, dit appartement biedt niet alleen een luxueuze levensstijl, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Een zorgeloos rendement wacht op de nieuwe eigenaar, terwijl ze profiteren van de groeiende vastgoedmarkt.

Mogelijkheid tot aankoop van een afgesloten garagebox, waardoor parkeren een fluitje van een cent is in het hart van de stad. Een waardevolle toevoeging aan dit al indrukwekkende aanbod.

Indeling:

  • Badkamer: 2.4m x 2.3m
  • Hall: 2m x 1.7m
  • Keuken: 3.3m x 4.4m
  • Living: 3.3m x 7.5m
  • Slaapkamer: 4m x 4m
  • Terras vooraan: 5m x 3m
  • Terras achteraan: 8.5m x 1.3m

 

Financieel

Maandelijkse kosten (€/maand)
50 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Loft
Bewoonbare oppervlakte
74 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer
16 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
124
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240426-0003216432-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Gorsemweg 11 301, 3800 Sint-Truiden
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast