Commercieel te koop in Maasmechelen

€ 499.000
EPC-label DEPCD
226
Omschrijving

Goed onderhouden woning met 6 slpks op zichtlocatie!!!

Bent u opzoek naar een locatie voor uw commerciële activiteit bekijk dan zeker deze prachtige woning op een sublieme zicht locatie in Maasmechelen. 
Momenteel ingericht als woning met maar liefst 6 slaapkamers, volledig onderkelderd en voorzien van een zeer ruime zolderverdieping. Ok perfect om te bouwen naar een kantoorgebouw of handelsruimte met woonst! 

Volgende punten werden de afgelopen jaren reeds vernieuwd:

2015:
- Elektriciteit (goedgekeurd).
- Dak + goten.
- Gevel gereinigd + opnieuw gevoegd.
- Voordeur + achterdeur (aluminium).
- Keukenvloer.
- Nieuwe douche in badkamer.
- Parket behandeld.

2019:
- Zonnepanelen 8300kw.

2021: 
- Airco op de gelijkvloerse en bovenverdieping.
- Hekwerk geplaatst.
- Terras aangelegd + overkapt aan de achterzijde

We betreden de woning via een royale inkomhal met aansluitend een vestiaire en toegang tot het gastentoilet + de bureauruimte. De bureauruimte zou eveneens ingericht kunnen worden als gelijkvloerse slaapkamer. De woonkamer is zeer ruim en door de grote raampartijen geniet u hier van een maximum aan lichtinval. Aansluitend vinden we de ingerichte keuken dewelke zicht heeft op het overdekte terras. Bij de achter inkom bevindt er zich een douchekamer dewelke momenteel buiten gebruik is gesteld. In een wip is deze terug omgetoverd in een douchekamer met lavabo. De veranda achter de woonkamer maakt het gelijkvloers compleet.

Op de 1ste verdieping kan u genieten van maar liefst 6 kamers die momenteel ingericht zijn als 3 slaapkamers, een dressing, een naaikamer en een wasplaats. De badkamer is voorzien van een zeer ruime inloopdouche, toilet en een lavabo. Via een vlizo trap bereiken we de zolderverdieping, indien gewenst kan u hier nog 2 kamers bij creëren. 

De kelderverdieping (130m²) voorziet u van een dubbele garage, sport/speelkamer, bureauruimte, toilet, wijnkelder en nog voldoende opbergruimte. 

Buiten beschikt de woning over een onderhoudsvriendelijke omheinde tuin met voldoende ruimte om verschillende wagens te parkeren. Aan de achterzijde geniet u van een overdekte terras.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend bezoek, contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder.

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Handelszaak
Bewoonbare oppervlakte
226 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Stadsrand

Indeling

Bureau
Ja
Wasplaats
Ja
Aantal terrassen
1

Comfort

Airconditioning
Ja

Energie

EPC-label
D
Dubbele beglazing
Ja
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform
Locatie
Ringlaan 15, 3630 Maasmechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden