Grond te koop in Maasmechelen

994
Omschrijving

Bouwgrond voor open bebouwing in het centrum van Maasmechelen.

Welkom in het bruisende centrum van Maasmechelen!

Op zoek naar de perfecte locatie om jouw droomhuis te bouwen? Zoek niet verder, want we hebben het ideale perceel bouwgrond voor jou in de aanbieding! Hier is waarom deze plek perfect is voor jouw open bebouwing:

1. Geweldige locatie: Gelegen in het hart van Maasmechelen, geniet je van de voordelen van het bruisende leven en de gezelligheid van de lokale gemeenschap. Scholen, winkels en het openbaar vervoer bevinden zich allemaal op een steenworp afstand, waardoor het gemak en comfort van het dagelijks leven binnen handbereik zijn.

2. Bereikbaarheid zonder zorgen: Met de nabijheid van de autostrade is reizen naar andere steden en bestemmingen nog nooit zo gemakkelijk geweest. Of je nu pendelt naar het werk of geniet van weekenduitstapjes, je hebt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

3. Een zee van ruimte: Dit ruime perceel heeft een totale oppervlakte van 9a94ca, waardoor je volop mogelijkheden hebt om jouw droomhuis te realiseren. Met een straatbreedte van ongeveer 13 meter en een diepte van ongeveer 75 meter heb je voldoende ruimte voor een prachtige woning en een prachtige tuin.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans! Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 0484357067 of stuur ons een e-mail naar Carolien@jemar.be voor meer informatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het verwezenlijken van jouw droomwoning.

Jouw droomhuis wacht op jou in het hart van Maasmechelen!

 

Financieel

Kadastraal inkomen
2 €
Kadastrale info
112/D

Gebouw

Type pand
Grond
Subtype
Grond
Type bebouwing
Open

Terrein

Perceeloppervlakte
994 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte perceel
13 m

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
529 m
Afstand tot school
769 m

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Voorkooprecht
Nee
Overstromingsgevoelig gebied
Effectief overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Groenstraat 101, 3630 Maasmechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast