Huis te koop in Genk met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
287
3
1
Omschrijving

Rustig gelegen recente gezinswoning op een steenworp van Genk centrum

Deze jonge gezinswoning is tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen. De bruikbare oppervlakte (bruto-oppervlakte van 168,80m2 volgens het EPB) is optimaal benut dankzij de doordachte indeling en de maatkasten.

De verkaveling is netjes aangelegd en de voortuintjes geven meteen een fraaie eerste indruk. De ligging in een doodlopend straatje is troef! Op wandelafstand van het centrum van Genk, nabij Campus Sint-Jan (Ziekenhuis Oost-Limburg) en vlakbij Kattevennen, één van de negen toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen.

De woning beschikt aan de straatkant over 2 parkeerplaasten voorzien van één laadpaal. Hoewel het een gesloten bebouwing betreft is de tuin eveneens bereikbaar zodat je o.a. met de fiets naar de tuinberging kan.

De inkomhal is gescheiden van de keuken door een moderne stalen deur met glas die zorgt voor helderheid en openheid. Het kookeiland ligt aan een groot schuifraam aan het voorste terras, waar je toch voldoende privacy geniet dankzij de siergrassen die in de voortuin groeien.

De keuken is tijdloos en modern. Met haar zwarte keukenfronten en Dekton werktablet is ze een eyecatcher die solide, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. De keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, een vaatwasser, twee ovens, een diepvriezer en een koelkast. De maatkasten die doorlopen in de leefruimte maken van het interieur een mooi, praktisch en samenhangend geheel. Ook de ruimte onder de trap wordt maximaal benut door het maatmeubel met barkast.

De zithoek kijkt uit over de netjes aangelegde tuin met waterpartij en zonneterras. De tuinberging zorgt voor extra opslagruimte. De beukenhaag biedt privacy en een aantrekkelijke aanblik.

Het gelijkvloers bestaat verder uit een berging met uitgietbak en aansluiting voor wasmachine, een inpandige garage en een gastentoilet in de inkomhal.

De zwarte stalen trap leidt naar de verdieping waar 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en lavabo en een tweede toilet liggen. De hoofdslaapkamer grenst bovendien aan een ruim zonneterras.

De woning is instapklaar, tot in de puntjes afgewerkt en onberispelijk onderhouden. Qua energiezuinigheid scoort deze woning ook goed, dankzij de zonnepanelen en de thuisbatterij. Kortom, de ideale woning voor wie op zoek is naar comfort en kwaliteit!
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
1.655 €

Gebouw

Type pand
Huis
Nieuw gebouw
Nee
Passieve woning
Nee

Terrein

Perceeloppervlakte
287 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Noordoost

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2

Comfort

Domotica
Nee
Videofoon
Nee
Lift
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
88
EPC-label
A
E-peil
51

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Erepark 19, 3600 Genk
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast