Huis te koop in Genk met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
300
1.650
4
1
Omschrijving

Huis

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!!!

 

 

Woning met 4 ( +3) slaapkamers te koop te Genk!

 

Deze prachtige woning te Genk moet u gewoon gezien hebben! Kom kijken en ervaar het echte vakantiegevoel bij je eigen thuis! Van vijver tot groene vergezichten!

Veel bewoonbare oppervlakte nodig? Op zoek naar een kangoeroe woning? Stop dan met zoeken en maak snel een afspraak!

 

Dit landhuis werd gebouwd in 1991 op een perceel van maar liefst 16a50ca!

Indien u opzoek bent naar een vrijstaande, ruime woning op een TOPLOCATIE en ook een grote tuin voor u belangrijk is, dan is dit de woning die u zoekt!

De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 280m² exclusief de kelder. Met de kelder erbij komen we op een totale oppervlakte van 430m²!

 

De inkomhal, met gastentoilet en trap naar het verdiep, vormt de as van de woning en een echte eyecatcher! Van hieruit kunnen al de vertrekken van het gelijkvloers bereikt worden. De leefruimte wordt opgefleurd met een gezellige houthaard. Aansluitend aan de leefruimte vinden wij de ruime leefkeuken van. De keuken biedt alle comfort. Van inductie kookplaat, vaatwasmachine tot frigo etc.

Zowel vanuit de leefruimte als de keuken is er zicht op het overdekte terras en de tuin. Kom tot rust in uw eigen oase van groen! In de tuin vinden we ook een mooie vijver en pergola terug.

Op het gelijkvloers bevinden zich ook de 4 slaapkamers en de mooie badkamer. Deze werd voorzien van een hoekbad en een douche.

 

De prachtige, centrale trap midden in de inkomhal brengt ons naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich nog eens 3 slaapkamers en 4 zolderruimtes. Deze ruimtes kunnen nog naar eigen behoefte afgewerkt worden. Slaapkamers, dressrooms, bureau, mancave, Aan u de keuze!

De woning is daarenboven ook nog eens volledig onderkelderd met voldoende bergruimten en een inpandige garage. Aan ruimte dus zeker geen tekort! M.a.w. een zeer mooie woning met heel wat mogelijkheden.

 

De grootte van dit perceel en de woning die veel mogelijkheden biedt zorgen samen voor een buitengewone kans! Wees er dus als eerste bij en maak snel een afspraak op het nummer 011/220.750

 

 

Financieel

Kadastrale info
0827/00Y221
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
300 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.650 m²
Tuin
Ja
Breedte perceel
76 m

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
120
Afstand tot school
706 m
Afstand tot winkels
1.596 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
12,75 m²; 14 m²; 14,51 m²; 21 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
208
EPC-label
C
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Kerkeweg 13, 3600 Genk
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast